Λουτσέσκου: «Το μόνο που σκέφτομαι είναι ο ΠΑΟΚ»

Λουτσέσκου: «Το μόνο που σκέφτομαι είναι ο ΠΑΟΚ»

Λουτσέσκου: «Το μόνο που σκέφτομαι είναι ο ΠΑΟΚ»

bet365

Η απάντηση του Ρουμάνου προπονητή στα σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει μαζί με τον πατέρα του, Μιρτσέα, την Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Η οικογένεια Λουτσέσκου έχει «χτίσει» σπουδαίο όνομα στο ρουμανικό ποδόσφαιρο, ο μπαμπάς Μιρτσέα και ο γιος Ραζβάν, είναι από τα τοπ ονόματα και παραμένουν στο προσκήνιο.

Το τελευταίο σενάριο στο οποίο εμπλέκονται… οικογενειακώς θέλει την Ντιναμό Βουκουρεστίου, να έχει κάνει πρόταση στον Μιρτσέα Λουτσέσκου, μαζί με το γιο του, Ραζβάν, να αναλαμβάνουν την ομάδα, αν αυτή υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» ξεκαθάρισε ότι δε σκέφτεται τίποτα άλλο, πέρα από τις υποχρεώσεις που έχει στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ.

«Η Ντιναμό πρέπει να είναι στην πρώτη κατηγορία. Δεν είναι δυνατό να μείνει στον «αέρα» από αυτούς που την οδήγησαν ως εδώ και την έφτασαν στο όριο σε αυτήν την κατάσταση. Αφού έφτασε στο σημείο του υποβιβασμού, να την αφήνουν να πέσει! Πρέπει να γίνει κάτι άμεσα για να παλέψει για την άνοδο της. Η Ντιναμό πρέπει να διοικείται από κάποιον που είναι τουλάχιστον ισορροπημένος, αν όχι οικονομικά δυνατός. Να υπάρχει μία στρατηγική, ένα πρότζεκτ. Μπορείτε να μιλήσετε με τον πατέρα μου. Εγώ είμαι προπονητής στην Ελλάδα και το μόνο που σκέφτομαι τώρα, είναι αυτό», είπε στην ιστοσελίδα «sport.ro». ο Λουτσέσκου

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα