«Ο Κουχάρσκι μπορεί να βοηθήσει στην παραμονή του Κριχόβιακ στην ΑΕΚ»

«Ο Κουχάρσκι μπορεί να βοηθήσει στην παραμονή του Κριχόβιακ στην ΑΕΚ»

Newsroom
«Ο Κουχάρσκι μπορεί να βοηθήσει στην παραμονή του Κριχόβιακ στην ΑΕΚ»

bet365

Οι Πολωνοί αναφέρουν ότι η πρόσληψη του Κουχάρσκι στη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση του Κριχόβιακ.

Τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ αναλαμβάνει ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Λέγκια Βαρσοβίας, Ράντοσλαβ Κουχάρσκι.

Στην Πολωνία γίνεται αναφορά για την πρόσληψή του στην ΑΕΚ και μάλιστα τη συνδέουν και με την περίπτωση του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, που όπως έχουμε τονίσει παραμένει ανοικτή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα transfery.info η πρόσληψη του Κουχάρσκι μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια που θα κάνει η ΑΕΚ για να κρατήσει τον Κριχόβιακ καθότι συμπατριώτες.

Ο 32χρονος Πολωνός μέσος τον Ιούνιο θα μεταβεί στο Κράσνονταρ προκειμένου να ξεκαθαρίσει το μέλλον του στη ρωσική ομάδα με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα