«Τον Ιούνιο στο Κράσνονταρ ο Κριχόβιακ για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του»

«Τον Ιούνιο στο Κράσνονταρ ο Κριχόβιακ για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του»

Newsroom
«Τον Ιούνιο στο Κράσνονταρ ο Κριχόβιακ για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του»

bet365

Ο Πολωνός χαφ ολοκλήρωσε τη θητεία του στην ΑΕΚ και σύμφωνα με τους Πολωνούς θα μεταβεί στη Ρωσία τον Ιούνιο για να συζητήσει με την Κράσνονταρ το μέλλον του.

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ αποχαιρέτισε την ΑΕΚ μέσω των social media μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό και πλέον μέσα στον Ιούνιο πρόκειται να μεταβεί στη Ρωσία για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του στην Κράσνονταρ, όπως ήταν αναμενόμενο.

Ο Κριχόβιακ θα αγωνιστεί με την Εθνική Πολωνίας στους αγώνες για το Nations League απέναντι σε Ουαλία (1/6), Βέλγιο (8/6) και Ολλανδία (11/6) και μετά από το τελευταίο παιχνίδι δεν θα είναι διαθέσιμος για τον δεύτερο αγώνα με το Βέλγιο στις 14/6 καθώς θα μεταβεί στο Κράσνονταρ, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Τόμασζ Βλόνταρτσικ από το πολωνικό σάιτ Meczyki.

Ο Κριχόβιακ, όπως αναφέρει το πολωνικό δημοσίευμα, θα πάει στη Ρωσία για να συζητήσει με την Κράσνονταρ είτε τη λύση του συμβολαίου του με τη ρωσική ομάδα που έχει ισχύ ως το 2024, είτε την πώλησή του σε άλλη ομάδα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα