ΑΕΚ: Στην Ολλανδία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας από τις 12 Ιουλίου

ΑΕΚ: Στην Ολλανδία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας από τις 12 Ιουλίου

ΑΕΚ: Στην Ολλανδία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας από τις 12 Ιουλίου

bet365

Στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας θα πραγματοποιηθεί αυτό το καλοκαίρι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η ΑΕΚ επέλεξε την Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, το οποίο αυτή τη φορά δεν θα λάβει χώρα στο Μπουργκ-Χάαμστεντε, αλλά στο Ρότερνταμ.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, η πρώτη συγκέντρωση στα Σπάτα θα γίνει τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου (μένει να φιξαριστεί η ημερομηνία), με τους διεθνείς να ενσωματώνονται στις 6 Ιουλίου. Η Ένωση θα αναχωρήσει στις 12 Ιουλίου για την Ολλανδία όπου και θα παραμείνει συνολικά για 17 μέρες.

Ήδη ο Αλμέιδα και οι συνεργάτες του έχουν δώσει αναλυτικό πλάνο δουλειάς μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ οι παίκτες θα πάρουν και ατομικά προγράμματα πριν το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Ο Αργεντινός τεχνικός έχει μεταφέρει στους ανθρώπους της ΑΕΚ τις ημερομηνίες που επιθυμεί να κλειστούν τα φιλικά, όλες τις αλλαγές που θέλει να γίνουν στα Σπάτα και την παραμικρή λεπτομέρεια που πρέπει να διευθετηθεί ως και την άφιξή του στην Αθήνα την ερχόμενη Κυριακή.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα