Κουαλιάτα: Ερχεται το «δεκάρι» που «βγάζει ματιά» στην Ουρουγουάη

Κουαλιάτα: Ερχεται το «δεκάρι» που «βγάζει ματιά» στην Ουρουγουάη

Κουαλιάτα: Ερχεται το «δεκάρι» που «βγάζει ματιά» στην Ουρουγουάη

bet365

Ο Nίκο Κουαλιάτα ολοκληρώνει τις υποχρέωσεις του με τους Γουόντερερς του Μοντεβιδέο και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το ταξίδι στην Ελλάδα με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί στη Θεσσαλονίκη τον Νίκο Κουαλιάτα, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Ουρουγουάης και το Copa Sudamericana.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός είναι αυτή την στιγμή ότι καλύτερο έχει να επιδείξει το ποδόσφαιρο της Ουρουγουάης στην συγκεκριμένη θέση. Δεν είναι ένα αυθαίρετο δικό μας συμπέρασμα, αλλά η αποτύπωση της πραγματικότητας έτσι όπως αυτό προκύπτει από τον αθλητικό Τύπο της χώρας, που στάθηκε στην τελευταία εμφάνιση του Κουαλιάτα με τη φανέλα των Γουόντερερς κόντρα στην Μπαρτσελόνα SC από τον Ισημερινό (0-0) για το Copa Sudamericana.

Ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι «ασπρόμαυροι» από το Μοντεβιδέο ήταν ο μελλοντικός χαφ του ΠΑΟΚ. Στα 80 λεπτά που αγωνίστηκε είχε συμμετοχή στις τρεις πολύ καλές ευκαιρίες της ομάδας του, με εντυπωσιακά νούμερα στις περισσότερες κατηγορίες:

  • 1ος στις πάσες-κλειδιά (2)
  • 1ος στις ολοκληρωμένες ντρίμπλες (3/4)
  • 2ος στις ολοκληρωμένες πάσες (37).

«Αυτή την στιγμή το δεκάρι των Γουόντερερς είναι η απόλυτη έκφραση του ποδοσφαίρου στην πιο αγνή του μορφή του», έγραψαν την επομένη της αναμέτρησης οι τοπικές εφημερίδες. «Φεύγει για να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ έναντι 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων. Καλό πόδι, βλέπει γήπεδο, ειδικά όταν μοιράζει το παιχνίδι στην επίθεση, ικανότατος με την μπάλα σε μικρό χώρο και είναι γρήγορος στις μεταβάσεις. Στα 22 του είναι το στολίδι της Ουρουγουάης».

Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για την επισημοποίηση της μεταγραφής του από τον ΠΑΟΚ. Δύο αγώνες έμειναν στο καλεντάρι των Γούοντερερς μέχρι τη διακοπή. Ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πλάθα Κολονία, αυτή την Κυριακή, ενώ η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για το πρωτάθλημα της Απερτούρα είναι εντός έδρας στις 5 Ιουνίου κόντρα στην Μπόστον Ρίβερ. Μετά από εκεί θα αποφασιστεί πότε θα έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Με 5 νίκες, 6 ισοπαλίες και 2 ήττες οι «ασπρόμαυροι» του Μοντεβιδέο βρίσκονται στην 5η θέση (21β.) του βαθμολογικού πίνακα και μετά τη διακοπή θα συνεχίσουν στο πρωτάθλημα της Κλαουσούρα με στόχο ένα εισιτήριο για το επόμενο Copa Libertadores ή το Copa Sudamericana.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα