«ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ενδιαφέρονται για Λημνιό»

Newsroom
«ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ενδιαφέρονται για Λημνιό»

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γερμανία, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός εξετάζουν την περίπτωση του Δημήτρη Λημνιού.

Ο 24χρονος Έλληνας επιθετικός, που ανήκει στην Κολωνία και φέτος αγωνίστηκε δανεικός στην ολλανδική Τβέντε έχοντας 36 συμμετοχές, οκτώ γκολ και δύο ασίστ, έχει μπει στο κάδρο του ΠΑΟΚ και είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις για την επιστροφή του, με τη μορφή δανεισμού από τη γερμανική ομάδα.

Ωστόσο δημοσίευμα της γερμανικής ιστοσελίδας «General-Anzeiger» αναφέρει πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν είναι ο μόνος που ενδιαφέρεται καθώς στο προσκήνιο βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός που ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Δημήτρη Λημνιού.

«Ο Δημήτρης Λημνιός και η Κολωνία δεν έχουν συζητήσει πραγματικά μαζί μέχρι στιγμής. Ο Έλληνας παίκτης υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι ως επιθετική εναλλακτική επιλογή για περισσότερα από τρία εκατομμύρια ευρώ. Ο Λημνιός όμως δεν μπόρεσε να κερδίσει τη θέση του.

Αντίθετα: Προς το τέλος της σεζόν, ο 23χρονος δεν βρισκόταν πλέον στα πλάνα. Όπως φαίνεται, ο παίκτης σκέφτεται να αποχωρήσει από την Κολωνία. Δύο ελληνικοί σύλλογοι της πρώτης κατηγορίας, ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και ο Παναθηναϊκός, ενδιαφέρονται για τον παίκτη», αναφέρει χαρακτηριστικά το γερμανικό δημοσίευμα το οποίο μάλιστα τονίζει ότι ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ ενδέχεται να μείνει ελεύθερος από την Κολωνία, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του με τον γερμανικό σύλλογο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα