«Κάτι τρέχει» με ΠΑΟΚ και Λημνιό

«Κάτι τρέχει» με ΠΑΟΚ και Λημνιό

«Κάτι τρέχει» με ΠΑΟΚ και Λημνιό

bet365

Εκτός από τις κλεισμένες περιπτώσεις των Κουαλιάτα και Νέσμπεργκ οι «ασπρόμαυροι» εξετάζουν το ενδεχόμενο επιστροφής του Δημήτρη Λημνιού στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά τους δύο «τελικούς» με τον Παναθηναϊκό, ο πρώτος για την 2η θέση στο πρωτάθλημα, ο δεύτερος για το τρόπαιο του Κυπελλούχου Ελλάδας, αλλά παράλληλα οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος συνεχίζουν την προσπάθεια για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ζοσέ Μπότο έχει προχωρήσει τις περιπτώσεις του Νίκο Κουαλιάτα από την Μοντεβιδέο Γουόντερερς και του Ιβάν Νέσμπεργκ από τη Βαλερένγκα, ενώ στο προσκήνιο έρχεται, όπως αποκαλύπτει η FORZA, το ενδεχόμενο επιστροφής του Δημήτρη Λημνιού στην Τούμπα.

Ο 24χρονος Έλληνας επιθετικός, που ανήκει στην Κολωνία και φέτος αγωνίστηκε δανεικός στην ολλανδική Τβέντε, έχει μπει στο κάδρο του ΠΑΟΚ και είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις για την επιστροφή του, με τη μορφή δανεισμού από τη γερμανική ομάδα.

Το συμβόλαιο του Λημνιού με την Κολωνία, η οποία πλήρωσε πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσει από τον ΠΑΟΚ, ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και στο τραπέζι έπεσε η επιστροφή του με την σύμφωνη γνώμη και του Ραζβάν Λουτσέσκου, που τον γνωρίζει πολύ καλά και ήταν ουσιαστικά αυτός που τον καθιέρωσε στον ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Λημνιός είχε αποκτηθεί από τον Ατρόμητο το καλοκαίρι του 2017 και στα τρία χρόνια παραμονής του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε 112 συμμετοχές και 11 γκολ.

Φέτος με τη φανέλα της Τβέντε (τερμάτισε στην 4η θέση και εξασφάλισε εισιτήριο για το επόμενο Europa League) ο διεθνής εξτρέμ αγωνίστηκε σε 33 από τις 34 αγωνιστικές της Eredivisie, με απολογισμό οκτώ γκολ και δυο ασίστ σε 2.189 λεπτά.

Μάλιστα ολοκλήρωσε τη σεζόν με τρία γκολ σε δυο αγωνιστικές, εκ των οποίων το ένα στο τελευταίο παιχνίδι της περιόδου κόντρα στη φιναλίστ του Conference League, Φέγενορντ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα