Ολυμπιακός: Η κρίσιμη απάντηση του Ελ Αραμπί που καθορίζει τον μεταγραφικό χάρτη στην επίθεση

Ολυμπιακός: Η κρίσιμη απάντηση του Ελ Αραμπί που καθορίζει τον μεταγραφικό χάρτη στην επίθεση

Ολυμπιακός: Η κρίσιμη απάντηση του Ελ Αραμπί που καθορίζει τον μεταγραφικό χάρτη στην επίθεση

bet365

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί που δεν θα καθυστερήσει να δώσει απάντηση στην πρόταση του Ολυμπιακού και οι άλλες δύο περιπτώσεις επιθετικών που βρίσκονται στη λίστα.

Ο Ολυμπιακός έχει μπόλικες ανοιχτές υποθέσεις ενόψει της επόμενης σεζόν. Παίκτες που θα αποχωρήσουν και παίκτες που θα έρθουν για να δυναμώσουν το ρόστερ. Υπάρχει όμως και η ξεχωριστή περίπτωση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος έχει δεχτεί πρόταση από την ΠΑΕ για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Από την έκβασή της θα κριθεί ο μεταγραφικός χάρτης των «ερυθρόλευκων» στη γραμμή κρούσης. Ο Μαροκινός στράικερ, που έκανε διακοπές στις Μπαχάμες και... πετάχτηκε ως το Μαϊάμι για να δει τον αγώνα των Χιτ εναντίον των Σέλτικς, έχει εδώ και μέρες στα χέρια του την πρόταση ανανέωσης του Ολυμπιακού. Ύστερα από τρεις σεζόν στο Λιμάνι, κατά τις οποίες έκανε 151 συμμετοχές και σημείωσε 78 γκολ, ο 35χρονος καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του. Αν συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας ή υπογράψει αλλού και βάλει τέλος σε μια σπουδαία πορεία στη χώρα μας. Η τελική του απόφαση δεν έχει παρθεί, αλλά πιθανότατα δεν θα αργήσει κιόλας. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει αυτό που όφειλε απέναντι στον αρχισκόρερ του και περιμένει.

Πάμε και στους άλλους φορ του ρόστερ. Ο Τικίνιο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, ο Αχμέντ Χασάν που επιστρέφει μετά τον δανεισμό του στην Κόνιασπορ μέχρι το 2023. Όλα τα δεδομένα είναι ανοιχτά και για τους δύο. Και με τον Βραζιλιάνο που έβαλε 14 γκολ σε 47 ματς και με τον Αιγύπτιο των έντεκα τερμάτων σε 32 ματς. Από εκεί και πέρα, τα ονόματα των επιθετικών που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό είναι αρκετά. Όσο η κατάσταση στην επίθεση είναι ρευστή, οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» αξιολογούν διάφορες περιπτώσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι. Ο 35χρονος Ισραηλινός Έραν Ζάχαβι, για παράδειγμα, είναι πράγματι μια λύση που έχει κοιτάξει και εξακολουθεί να κοιτά ο Ολυμπιακός. Μένει ελεύθερος από την Αϊντχόφεν και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε σημείωσε 20 γκολ σε 46 συμμετοχές με το ολλανδικό κλαμπ.

Εσχάτως, στη μεταγραφική λίστα για την επίθεση μπήκε ένα ακόμη όνομα με βαρύ βιογραφικό. Ένας ικανότατος σκόρερ, ο Μπας Ντοστ. Γεννημένος στις 31 Μαΐου 1989, ο 33χρονος μένει ελεύθερος από τη Μπριζ, στην οποία εφέτος σε 35 παιχνίδια πέτυχε 14 γκολ. Ο ύψους 1.96 στράικερ έχει αγωνιστεί παλαιότερα στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (127 ματς, 93 γκολ), στη Βόλφσμπουργκ (117 ματς, 48 γκολ), στη Χέρενφεϊν (73 ματς, 52 γκολ), στη Χέρακλες (67 ματς, 24 γκολ), στην Άιντραχτ (42 ματς, 14 γκολ) και στην Έμεν (23 ματς, 6 γκολ). Ένας φορ με 256 γκολ σε 506 παιχνίδια και ασφαλώς διεθνής με την εθνική Ολλανδίας (18 συμμετοχές, 1 γκολ).

Ο Ολυμπιακός την τελευταία τριετία, κακά τα ψέματα, έχει καλομάθει στη γραμμή κρούσης με τις καταπληκτικές επιδόσεις του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και γι' αυτό θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να το πετύχει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα