ΠΑΣ Γιάννινα: Μεγάλο βάρος στο προπονητικό

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Μεγάλο βάρος στο προπονητικό

bet365

Εκτός από τα μεταγραφικά, το βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα αυτό το καλοκαίρι θα πέσει και στο ΠΕΑΚΙ, με τους Ηπειρώτες να έχουν ως στόχο το προπονητικό κέντρο να γίνει όπως ήταν φέτος οι «Ζωσιμάδες».

Η αλήθεια είναι πως για πολλά χρόνια το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΣ Γιάννινα ή για την ακρίβεια προβλήματα ήταν δύο και συγκεκριμένα οι αγωνιστικοί χώροι σε «Ζωσιμάδες» και ΠΕΑΚΙ. Και μπορεί αυτό στο γήπεδο που χρησιμοποιεί ως έδρα να έχει λυθεί για τα καλά, σε σημείο ο αγωνιστικό χώρος παρά τις βροχές να είναι «χαλί», ωστόσο το δεύτερο παραμένει. Οι Γιαννιώτες φυσικά και το γνωρίζουν και γι' αυτό έχουν αποφασίσει αυτό το καλοκαίρι να ρίξουν σημαντικό βάρος και στο προπονητικό κέντρο. Αν τα καταφέρουν ο προπονητής και οι βοηθοί του θα μπορούν και αυτοί να κάνουν ακόμα καλύτερα την δουλειά τους, καθώς ένα σωστό προπονητικό κέντρο είναι το άλφα και το ωμέγα για μια ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα