Ολυμπιακός: Τα σενάρια από Γαλλία και Αγγλία για Λαλά και Ανδρούτσο

Ολυμπιακός: Τα σενάρια από Γαλλία και Αγγλία για Λαλά και Ανδρούτσο

Newsroom
Ολυμπιακός: Τα σενάρια από Γαλλία και Αγγλία για Λαλά και Ανδρούτσο

bet365

Η Λιλ και η Μονπελιέ εξετάζουν την περίπτωση του Κένι Λαλά, ενώ σενάρια από την Αγγλία θέλουν τη Γουότφορντ να έχει στη λίστα τον Θανάση Ανδρούτσο.

Κένι Λαλά και Θανάσης Ανδρούτσος είναι οι δύο δεξιοί μπακ του ρόστερ του Ολυμπιακού, οι οποίοι τη νέα σεζόν είναι πιθανό να αλλάξουν ομάδα και να αποχωρήσουν. Στη Γαλλία υποστηρίζουν ότι τον 30χρονο Λαλά εξετάζει η Λιλ, η οποία εκτός απ' τον Akim Zedadka, που αποχώρησε από την Κλερμόν, θα αναζητήσει έναν ακόμη. Στο ίδιο κείμενο σημειώνεται ότι ο Λαλά βρίσκεται στη λίστα και της Μονπελιέ, σκάουτ της οποίας τον είχε παρακολουθήσει στον αγώνα εναντίον του Παναθηναϊκού στις 17 Απριλίου.

Την ίδια στιγμή, από την Αγγλία προκύπτει σενάριο που θέλει τη Γουότφορντ, η οποία υποβιβάστηκε στην Championship, να έχει στη λίστα της τον Θανάση Ανδρούτσο. Σημειώνεταi ότι το συμβόλαιο του 25χρονου εκπνέει το 2023, το ίδιο και του Λαλά, αν και υπάρχει οψιόν για έναν ακόμη χρόνο.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα