Αϊτόρ: «Νόμιζα ότι έσπασε το χέρι μου, ποτέ δεν έπιασα τα γεννητικά μου όργανα»

Αϊτόρ: «Νόμιζα ότι έσπασε το χέρι μου, ποτέ δεν έπιασα τα γεννητικά μου όργανα»

Αϊτόρ: «Νόμιζα ότι έσπασε το χέρι μου, ποτέ δεν έπιασα τα γεννητικά μου όργανα»

bet365

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα μίλησε για όσα έγιναν στον πανηγυρισμό του γκολ που πέτυχε στον τελικό του Κυπέλλου.

Μεταξύ άλλων στην συνέντευξη που παραχώρησε σε ισπανικό ραδιόφωνο, ανέφερε ο Ισπανός εξτρέμ του Παναθηναϊκού:

Για την αποπνικτική ατμόσφαιρα και την πρώτη διακοπή: «Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσες να αναπνεύσεις. Υπήρχαν συμπαίκτες μου πνιγόντουσαν. Δεν άντεχες να είσαι εκεί. Γενικότερα η ατμόσφαιρα σε όλο το ματς ήταν λες και έπαιζες σε ταινία».

Για τον πανηγυρισμό του: «Είπα στον ατζέντη μου ότι αν σκόραρα θα το πανηγύριζα όπως ο Ντεουλοφέου και με κατηγόρησαν ότι έπιασα τα γεννητικά μου όργανα μπροστά στους αντίπαλους οπαδούς. Αυτό δεν το έκανα ποτέ!»

Για την πέτρα που δέχτηκε: «Δεν ξέρω πώς έγινε. Είδα ένα αντικείμενο να έρχεται και έβαλα το χέρι μου νομίζοντας ότι ήταν ένα μπουκάλι ή κάτι παρόμοιο. Όταν έσκασε πάνω μου ένιωσα ένα δυνατό χτύπημα και το δάχτυλό μου μπλοκαρίστηκε. Κοίταξα το χέρι μου και είδα ότι είχα μια τρύπα που ήταν γεμάτη αίμα. Στην αρχή νόμιζα ότι είχα σπάσει το χέρι μου»

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα