Απόλλων Σμύρνης: «Τέλος» τέσσερις «συν» ένας

Newsroom
Απόλλων Σμύρνης: «Τέλος» τέσσερις «συν» ένας

bet365

Οι Γιακιμόβσκι, Εμπακόγκου, Ραΐλι, Σαχλί αποτελούν παρελθόν από την «Ελαφρά Ταξιαρχία», όπου επί της ουσίας αποχώρησε και ο Φερνάντες.

Στον Απόλλωνα Σμύρνης συνεχίζουν τις προπονήσεις περιμένοντας τυχόν εξελίξεις στο δικαστικό «μέτωπο» του Παναιτωλικού, οι οποίες ενδέχεται να τους στείλουν στα μπαράζ. Την ίδια στιγμή όμως προχωρούν και σε «εκκαθαρίσεις» του ρόστερ τους και ήδη αποχώρησαν οι Γιακιμόβσκι, Εμπακόγκου, Ραΐλι, Σαχλί που ήταν εκτός πλάνων.

Οι δύο πρώτοι, αμυντικός και φορ αντίστοιχα, αποκτήθηκαν τον Γενάρη και έπαιξαν ελάχιστα, ο τρίτος από πέρσι που είναι στη Ριζούπολη έχει αγωνιστεί μόλις σε τρία ματς, ενώ ο τελευταίος το 2022 έπαιξε μόλις επτά λεπτά ως αλλαγή στο Πανθεσσαλικό.

Την ίδια στιγμή εκτός ομάδας έχει βρεθεί και ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός Φερνάντες.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα