Παναθηναϊκός: Στον επόμενο έλεγχο η UEFA ανάβει... πράσινο για την Λεωφόρο

Παναθηναϊκός: Στον επόμενο έλεγχο η UEFA ανάβει... πράσινο για την Λεωφόρο

Παναθηναϊκός: Στον επόμενο έλεγχο η UEFA ανάβει... πράσινο για την Λεωφόρο

bet365

Την Τετάρτη κλιμάκιο της UEFA επιθεώρησε το γήπεδο της Λεωφόρου ενόψει του Conference League, ζήτησε εφικτές βελτιώσεις και όπως όλα δείχνουν στο επόμενο τσεκάρισμα θα δώσει το «οκ» στον Παναθηναϊκό.

O Παναθηναϊκός μετά το 2017 επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέσα από τα προκριματικά του Conference League και πρόθεση της διοίκησης του συλλόγου είναι να δηλωθεί ως έδρα της ομάδας το γήπεδο της Λεωφόρου. Στο πλαίσιο αυτό, κλιμάκιο της UEFA επιθεώρησε την Τετάρτη το «Απόστολος Νικολαϊδης».

Ζητήθηκαν συγκεκριμένες αλλαγές και βελτιώσεις, όπως για παράδειγμα στην ένταση του φωτισμού. Ότι ζήτησαν οι άνθρωποι της ομοσπονδίας είναι απόλυτα εφικτό, τα έργα θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι, ώστε στο επόμενο τσεκάρισμα η UEFA να δώσει το «οκ στο κλαμπ για να μπορεί να χρησιμοποιήσει την ιστορική του έδρα τόσο στα προκριματικά όσο και στους ομίλους, αν καταφέρει να προκριθεί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα