Aϊτόρ: «Πανηγύρισα όπως ο Ντεολοφέου, όλα τα υπόλοιπα είναι ψέμματα»

Aϊτόρ: «Πανηγύρισα όπως ο Ντεολοφέου, όλα τα υπόλοιπα είναι ψέμματα»

Aϊτόρ: «Πανηγύρισα όπως ο Ντεολοφέου, όλα τα υπόλοιπα είναι ψέμματα»

bet365

O Aϊτόρ πήρε θέση για τον πανηγυρισμό του στον τελικό του Κυπέλλου, πόσταρε μια φωτογραφία με κάτι ανάλογο που έκανε ο Ντεολεφέου και ξεκαθάρισε πως σέβεται πάντα τον αντίπαλο.

Μεγάλη συζήτηση έχει «σηκώσει» ο πανηγυρισμός του γκολ που πέτυχε ο Αϊτόρ και έκρινε τον τελικό του Κυπέλλου υπέρ του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός εξτρέμ του «τριφυλλιού» πήρε θέση μέσω τοποθέτησης του στο instagram, στην οποία πόσταρε και μια φωτογραφία του Ζεράρ Ντεολοφέου, τον οποίο και «μιμήθηκε» σύμφωνα με όσα αναφέρει.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Σχετικα με πληροφοριες που εμφανιζονται τις τελευταιες ωρες θα ηθελα να διαψευσω με τον πιο κατηγορηματικο τροπο οτι εκανα καποια προσβλητικη χειρονομια εναντιον οποιουδηποτε κατα την διαρκεια του πανηγυρισμου για το γκολ που μας χαρησε το Κυπελλο το περασμενο Σαββατο. Το μονο που εκανα ηταν να πανηγυρισω με τον ιδιο τροπο που το εκανε ο Ζεραρντ Ντεολοφεου, συναδελφος τον οποιον θαυμαζω και με τον οποιο εχουμε τον ιδιο εκπροσωπο.

Δεν θα ηθελα ενα γκολ σε μια τοσο σημαντικη ημερα για εμενα να λερωθει απο εντελως εσφαλμενες πληροφοριες. Δεν καταλαβαινω πως δημιουργειται φωτια βασιζμενη σε ψεμματα σχετικα με τον τροπο που ενας παικτης πανηγυριζει ενα γκολ. Σημειωσα ενα πολυ σημαντικο γκολ για τον συλλογο μου και για εμενα και δεν θελησα να προσβαλλω την ευαισθησια κανενος.

Στην διαρκεια τις καριερας μου εχω παντοτε σεβαστει το ποδοσφσιρο, την ομαδα μου, τους φιλαθλους και τους αντιπαλους».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα