Ολυμπιακός: Τα άκρα που «καίνε» και ο Καρίμ Χαφέζ

Ολυμπιακός: Τα άκρα που «καίνε» και ο Καρίμ Χαφέζ

Ολυμπιακός: Τα άκρα που «καίνε» και ο Καρίμ Χαφέζ

bet365

Η ενίσχυση του Ολυμπιακού σε αριστερό και δεξιό άκρο άμυνας είναι αναγκαία και τελευταία στο τραπέζι φέρεται να έπεσε το όνομα του 26χρονου διεθνούς Αιγύπτιου, Καρίμ Χαφέζ.

Από τότε που αποχώρησαν από τον Ολυμπιακό ο Κώστας Τσιμίκας και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, οι πρωταθλητές Ελλάδας κακά τα ψέματα δεν έχουν βρει ισάξιους ακραίους αμυντικούς. Ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, η πρόθεση είναι να αποκτηθούν παίκτες τόσο αριστερά όσο και δεξιά στην άμυνα. Είναι δύο θέσεις στις οποίες οι «ερυθρόλευκοι» θα ήθελαν να ισχυροποιηθούν, ώστε να παρουσιάσουν πιο δυνατοί σε όλες τις διοργανώσεις στος οποίες θα συμμετάσχουν.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ήταν σχεδόν αναντικατάστατος, έχοντας καταγράψει 48 συμμετοχές. Ήρθε στον Ολυμπιακό το δεύτερο μισό της σεζόν 2020-2021 και έχει ήδη κάνει 74 παιχνίδια. Δεν ήταν κακός ο Μολδαβός, ειδικά αμυντικά, δεν εντυπωσίασε όμως κιόλας. Στην απέναντι πλευρά ο Κένι Λαλά μπορεί να μέτρησε 40 ματς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολόγησε τα χρήματα που έπαιρνε (κοντά στις 800.000 ευρώ).

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν θέλουν να καθυστερήσουν τις μεταγραφικές προσθήκες, όχι όμως ότι είναι και εύκολη δουλειά. Όπως μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς, τα ονόματα που προτείνονται είναι πολλά και σκοπός είναι να βρεθούν εκείνοι που θα μπορέσουν να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Τις τελευταίες μέρες, ένα όνομα που φέρεται να έχει πέσει στο τραπέζι για τη θέση του αριστερού μπακ προέρχεται από την Τουρκία. Πρόκειται γι' αυτό του Καρίμ Χαφέζ, ο οποίος είναι γεννημένος στις 12 Μαρτίου 1996, έχει ύψος 1,75, είναι διεθνής με την εθνική Αιγύπτου κι εφέτος έκανε 32 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Τουρκίας με τη Μαλάτιασπορ.

Ο Χαφέζ μένει ελεύθερος από τη Μαλάτιασπορ η οποία υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Γουάντι Ντέγκλα (Αίγυπτος), Κασίμπασα, Μπασακσεχίρ (Τουρκία), Λιρς (Βέλγιο), Λανς (Γαλλία) και Ομόνοια (Κύπρος). Προ ετών ο 26χρονος είχε απασχολήσει και την ΑΕΚ, δίχως τελικά να προχωρήσει η μεταγραφή του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα