Παναθηναϊκός: Στην Ανκαραγκουτσού ο Τάσος Χατζηγιοβάνης

Παναθηναϊκός: Στην Ανκαραγκουτσού ο Τάσος Χατζηγιοβάνης

Παναθηναϊκός: Στην Ανκαραγκουτσού ο Τάσος Χατζηγιοβάνης

bet365

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του Πασχάλης Τουντούρης, θα συνεχίσει την καριέρα του στο τουρκικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Ανκαραγκουτσού.

Mετά από συνολικά δώδεκα χρόνια στον Παναθηναϊκό και έξι στην πρώτη ομάδα του συλλόγου, ο κύκλος του Τάσου Χατζηγιοβάνη ήταν δεδομένο πως θα έκλεινε. Το συμβόλαιο του Έλληνα εξτρέμ ολοκληρωνόταν αυτό το καλοκαίρι, στο ''τριφύλλι'' δεν μπήκαν στην διαδικασία να τον ανανεώσουν μετά την φετινή αγωνιστική περίοδο λόγω των αρκετών θεμάτων συμπεριφοράς και νοοτροπίας και το τέλος ήταν σίγουρο.

Ο Έλληνας εξτρέμ, όπως αποκάλυψε το απόγευμα της Τρίτης ο ατζέντης του Πασχάλης Τουντούρης, έδωσε τα χέρια και υπέγραψε με την Ανκαραγκουτσού.

Ο τουρκικός σύλλογος προβιβάστηκε στη πρώτη κατηγορία του τουρκικού ποδοσφαίρου, επέστρεψε στη Super Lig και ο Χατζηγιοβάνης θα προστεθεί στη μακρά λίστα των ποδοσφαιριστών του ελληνικού πρωταθλήματος που επιλέγουν ομάδες της γειτονικής χώρας τα τελευταία χρόνια.

Στην τουρκική ομάδα θα βρει τον παλιό συμπαίκτη του, Γκιάς Ζαχίντ και τον Γκμπόλι Αριγίμπι, πρώην εξτρέμ του Παναιτωλικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα