«Η Σάντα Κλάρα θέλει τον Λουίς Φελίπε»

«Η Σάντα Κλάρα θέλει τον Λουίς Φελίπε»

Newsroom
 «Η Σάντα Κλάρα θέλει τον Λουίς Φελίπε»

bet365

Η ομάδα από τις Αζόρες πούλησε παίκτη στη Σπόρτινγκ και φαίνεται πως ενδιαφέρεται για τον Βραζιλιάνο φορ που θα ήθελε να κρατήσει ο ΟΦΗ.

«Απειλή» από τις Αζόρες προέκυψε για τον ΟΦΗ, σε ότι αφορά το μέλλον του Λουίς Φελίπε στο club. Ο Βραζιλιάνος στράικερ είναι δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και οι Κρητικοί θα ήθελαν να τον κρατήσουν, ενώ και εκείνος δείχνει ικανοποιημένος από τις συνθήκες που έχει συναντήσει στο Ηράκλειο.

Βέβαια το όλο ζήτημα δεν είναι απλό αφού «λόγο στο τι μέλει γενέσθαι έχουν οι «πράσινοι» όπου και ανήκει και κάπου εδώ στην… κουβέντα μπαίνει η Σάντα Κλάρα. Οπως μεταδίδουν στην Πορτογαλία συμφώνησε ώστε να παραχωρήσει στη Σπόρτινγκ τον Χιντεμάσα Μορίτα, έναντι περίπου τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ και μέχρι εδώ όλα καλά.


Ωστόσο τα σχετικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως στο με αφορμή το deal για την πώληση του 27χρονου διεθνή Ιάπωνα μέσου έπεσε στο τραπέζι το ενδεχόμενο ο Λουίς Φελίπε να κάνει το αντίστροφο δρομολόγιο (από τη Σπόρτινγκ στη Σάντα Κλάρα δηλαδή), λόγω και των καλών σχέσεων που διατηρούν οι δύο ομάδες.

Πάντως η περίπτωση του 29χρονου φορ δεν έγκεινται στο πλαίσιο έμψυχων ανταλλαγμάτων για τον Μορίτα, ενώ τα εκεί δημοσιεύματα αφήνουν να εννοηθεί πως η Σπόρτινγκ δεν προτίθεται να τον αφήσει ελεύθερο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα