Κωστούλας: «Ακόμα ψάχνουμε το επιχείρημα του πώς εισηγούνται τον υποβιβασμό του Παναιτωλικού»

Newsroom
Κωστούλας: «Ακόμα ψάχνουμε το επιχείρημα του πώς εισηγούνται τον υποβιβασμό του Παναιτωλικού»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας των «κυανοκίτρινων» μίλησε για την υπόθεση που έχουν εμπλακεί τα «καναρίνια» και απειλούνται με υποβιβασμό.

Για την υπόθεση του Παναιτωλικού όπου η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ έχει εισηγηθεί τον υποβιβασμό του (και 300.000 ευρώ πρόστιμο) λόγω στοιχηματισμού από αξιωματούχο του σε κίτρινη κάρτα της αναμέτρησης της ομάδας με τον ΟΦΗ, μίλησε ο Φώτης Κωστούλας στην εκπομπή «Δίκη» του Open. Οπου ο ισχυρός άνδρας των «κυανοκίτρινων» αναφέρθηκε και για την αναβολή που πήρε η εκδίκασή της σε πρώτο βαθμό, επειδή δεν απεστάλη η κλήση στον πρώην εργαζόμενο του club, που είναι επίσης κατηγορούμενος. «Εστειλαν μόνο στον Παναιτωλικό, που δεν έχει καμία ευθύνη. Είναι το άκρον άωτον του παραλογισμού. Ο παίκτης δεν το ήξερε καν. Θα του το έλεγε ο προπονητής προς το τέλος του αγώνα. Τώρα το αξιωματούχος, δεν ξέρω αν είναι σωστό. Ενας κατώτερος υπάλληλος είναι που δεν παίρνει αποφάσεις. Ο γενικός αρχηγός δεν έχει ευθύνη. Βεβαίως και μας έχει κοινοποιηθεί η εισήγηση. Στους υπόλοιπους δεν έχουν στείλει. Θα μπορούσα να πω ότι και εμείς ακόμα ψάχνουμε το επιχείρημα. Με μία κίτρινη κάρτα, εάν είναι δυνατόν. Ποτέ δεν είναι ικανές από μόνες του να δημιουργήσουν κάτι. Για οποιονδήποτε ξέρει ότι η μπάλα είναι τετράγωνη κι όχι στρογγυλή το θέμα θα είχε τελειώσει», σχολίασε αρχικά.

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και αν θεωρεί πως το ζήτημα «υποκινείται» από τις ομάδες που θα βγουν «κερδισμένες» σε ενδεχόμενη τιμωρία της ομάδας του. «Εάν έχουν τόσο μεγάλη δύναμη ο Απόλλων Σμύρνης και η Λαμία... τι να πω;. Θεωρώ ότι ο κ. Μαυρωτάς ξέρει να διαβάζει. Μπορεί να διακρίνει την πραγματικότητα από τη φαντασίωση. Και δική μας απορία είναι πώς κάνει κανείς μία τέτοια πρόταση για υποβιβασμό σε ομάδα για μία κίτρινη;».

Ακόμη συμπλήρωσε ότι «κάνουμε κάθε προσπάθεια με όλους τους συνεργάτες, το ΔΣ και τους κοντινούς μου να είμαστε νόμιμοι, σωστοί, ηθικοί. Δεν μπορούμε να έχουμε τα μάτια μας παντού. Ο Παναιτωλικός απασχολεί 60-70 άτομα. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι κάνει κανείς στον ελεύθερο χρόνο του. Δεν ευθύνεται η ομάδα. Κάνω μεγάλη προσπάθεια να είμαστε σωστοί, νόμιμοι και ηθικοί όλα αυτά τα χρόνια. Ο Παναιτωλικός δεν ανακατεύεται, δεν μπαίνει σε άρματα, δεν κάνει λαμογιές».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα