Πάλμα: «Οι καλύτερες στιγμές της καριέρας μου είναι στην Ελλάδα»

Πάλμα: «Οι καλύτερες στιγμές της καριέρας μου είναι στην Ελλάδα»

Newsroom
Πάλμα: «Οι καλύτερες στιγμές της καριέρας μου είναι στην Ελλάδα»

bet365

Ο 22χρονος επιθετικός του Αρη είπε τα καλύτερα για τους «κίτρινους» και τον Χερμάν Μπούργος.

Για την κλήση/επιστροφή του στην Εθνική Ονδούρας, αλλά και τον Αρη μίλησε ο Λουίς Πάλμα σε ΜΜΕ της χώρας του. Οπου ο 22χρονος φορ έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες στους «κίτρινους». «Επέστρεψα για να περάσω μερικές ημέρες με την οικογένειά μου και μετά θα ενσωματωθώ στην Εθνική. Είναι πολύ βολικό για μένα να συνεχίσω να παίζω, γιατί τους πρώτους μήνες στην Ελλάδα δεν είχα μεγάλη συμμετοχή και τώρα 'γράφοντας' λεπτά με την Εθνική θα πάω έτοιμος στην προετοιμασία. Θα είναι καλό», σχολίασε αρχικά.

Για τους αντιπάλους του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος αλλά και το πού θέλει να παίζει σε αυτό σχολίασε πως «ο Καναδάς έχει ανεβάσει το επίπεδό του με αρκετούς παίκτες στην Ευρώπη, όπως και το Κουρακάο. Τώρα θα πάρουμε πιο σοβαρά τα παιχνίδια, να πάρουμε πόντους για το FIFA ranking και να προκριθούμε στο Gold Cup. Ο προπονητής με ρώτησε σε ποιες θέσεις μου αρέσει να παίζω και του απάντησα ως επιθετικός και σαν αριστερό εξτρέμ. Τα λεπτά που θα παίξω είναι θέμα του προπονητή, είμαι πρόθυμος να δουλέψω, όπου και να αγωνιστώ θα είναι μεγάλη υπόθεση να εκπροσωπώ τη χώρα μου. Είχαμε ένα σύντομο τηλεφώνημα».

Μετά αναφέρθηκε στους Θεσσαλονικείς όπου τόνισε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος στον Αρη. Στην αρχή δεν έπαιζα και ήταν λίγο δύσκολο να προσαρμοστώ, αλλά με την αλλαγή του προπονητή και την εμπιστοσύνη που έδειξε σε όλους τους παίκτες, πήρα μια ευκαιρία, την άρπαξα και πέτυχα δύο γκολ. Ο προπονητής μας λέει πως 'αυτός που προπονείται σωστά, θα είναι αυτός που θα παίζει'. Συχνά μου μιλάει για το τι θα πρέπει να βελτιώσω. Εχω ακόμη τέσσερα χρόνια συμβόλαιο στον Αρη και μετά την Εθνική θα περάσω μερικές ημέρες με την οικογένεια μου. Το να παίξω στο Conference League μου δίνει πολλά και για την Ονδούρα είναι μια στιγμή περηφάνιας».


Για το ότι παίζουν τρεις παίκτες από την Ονδούρα στην Ελλάδα ανέφερε πως «μιλάω με τον Ντέιμπι Φλόρες (σ.σ. του Παναιτωλικού) και τον Αλφρέδο Μεχία (σ.σ. του Λεβαδειακού) και του έδωσα συγχαρητήρια για την άνοδο με την ομάδα του. Το μόνο που του είπα ήταν ότι θα συναντηθούμε και το ότι χάρηκα για την επιτυχία του».
Κλείνοντας ρωτήθηκε αν περνάει τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του στην Ελλάδα. «Μπορώ να πω ναι. Εχω αποκτήσει αυτοπεποίθηση, αυτό πολλές φορές συμβαίνει κι έτσι θα πρέπει να ηρεμήσω για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα