ΑΕΚ: Το backstage από τη φωτογράφιση των νέων εμφανίσεων (vid)

ΑΕΚ: Το backstage από τη φωτογράφιση των νέων εμφανίσεων (vid)

Newsroom
ΑΕΚ: Το backstage από τη φωτογράφιση των νέων εμφανίσεων (vid)

bet365

Τα πλάνα του AEK TV από το backstage της φωτογράφισης των νέων εμφανίσεων της Ένωσης με... πρωταγωνιστές τους Αραούχο, Μάνταλο, Τσούμπερ και Στάνκοβιτς.

Η ΑΕΚ παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της για τη σεζόν 2022-2023. Οι Σέρχιο Αραούχο, Πέτρος Μάνταλος, Στίβεν Τσούμπερ και Τσίτσαν Στάνκοβιτς ήταν οι τέσσερις ποδοσφαιριστές της Ένωσης που συμμετείχαν στη φωτογράφηση για τις εμφανίσεις της νέας σεζόν.

Οι παίκτες της ΑΕΚ βρέθηκαν στο Σεραφείδειο και στήθηκαν απέναντι από τον φωτογραφικό φακό τόσο στο γήπεδο, όσο και στους εσωτερικούς του χώρους, δοκιμάζοντας τις αγωνιστικές φανέλες, τα προπονητικά ρούχα, αλλά και το υπόλοιπο αθλητικό υλικό της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Δείτε τα πλάνα του backstage της φωτογράφισης από το ΑΕΚ TV:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα