Τα είπαν ΠΑΟΚ και Άκπομ, αλλά το τοπίο παραμένει θολό…

Τα είπαν ΠΑΟΚ και Άκπομ, αλλά το τοπίο παραμένει θολό…

Τα είπαν ΠΑΟΚ και Άκπομ, αλλά το τοπίο παραμένει θολό…

bet365

Η επαφή του Ζοσέ Μπότο με τον Άγγλο εκπρόσωπο του Τσούμπα Άκπομ στην Αθήνα στο περιθώριο του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας και το θολό τοπίο γύρω από την περίπτωση του Αγγλονιγηριανού επιθετικού.

Ο εκπρόσωπος του Τσούμπα Άκπομ βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα και παρακολούθησε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στο περιθώριο του οποίου είχε μια συνάντηση με τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ.

Η συγκεκριμένη περίπτωση παραμένει αρκετά περίπλοκη, με δεδομένο ότι ο Αγγλονιγηριανός επιθετικός έχει συμβόλαιο με τη Μίντλεσμπρο (φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός με τον «Δικέφαλο» να καλύπτει ένα μεγάλο μέρος των ετήσιων απολαβών του), ενώ η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο δανεισμού του ανέρχεται στα 3.000.000 ευρώ.

Από την πλευρά του ατζέντη, όπως λέγεται, γίνεται μια προσπάθεια η «Μπόρο» να ρίξει τις απαιτήσεις της για την παραχώρηση του Άκπομ, αφού γνωρίζει ότι πελάτης του πολύ δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής με την αγγλική ομάδα την επόμενη σεζόν.

Μόνο στην περίπτωση που η πλευρά του 27χρονου επιθετικού καταφέρει και «χαμηλώσει» τα «θέλω» της Μίντλεσμπρο μπορεί ο ΠΑΟΚ να επανέλθει στο τραπέζι των συζητήσεων με φόντο την παραμονή του στην Τούμπα. Κι αυτό με πολλά ερωτηματικά…

Ο Τσούμπα Άκπομ, που βρίσκεται από την Κυριακή στο Λονδίνο, ολοκλήρωσε τη σεζόν με 52 συμμετοχές,11 γκολ και 3 ασίστ

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα