Άρης: Τα δεδομένα για Κουέστα, Ματίγια και Σούντγκρεν

Άρης: Τα δεδομένα για Κουέστα, Ματίγια και Σούντγκρεν

Άρης: Τα δεδομένα για Κουέστα, Ματίγια και Σούντγκρεν

bet365

Οι πράξεις δείχνουν ότι ο Άρης δεν έχει διαγράψει από το μπλοκάκι του τους Χουλιάν Κουεστα, Χαβιέρ Ματίγια και Ντάνιελ Σούντγκρεν αλλά για να δημιουργηθούν ρεαλιστικές πιθανότητες παραμονής θα πρέπει να μειωθεί και η οικονομική διαφορά.

Τα συμβόλαια των τριών ποδοσφαιριστών, τυπικά, ολοκληρώνονται στα τέλη του ερχόμενου Ιούνη, πρακτικά όμως απέκτησαν το δικαίωμα συζήτησης με άλλες ομάδες από τον περασμένο Γενάρη. Κοινός παρονομαστής είναι η οικονομική διαφορά που διαπιστώθηκε στις συζητήσεις που προηγήθηκαν. Η αλήθεια είναι ότι ο Άρης είχε επικεντρωθεί στην ανανέωση συμβολαίου του Ντάνιελ Σούντγκρεν και μάλιστα υπήρξαν συζητήσεις με τον Σουηδό σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους. Στην πρώτη, το ποσό που αξίωσε ο Σουηδός δεν άφησε περιθώρια για διαπραγμάτευση καθότι απείχε αρκετά από την προσφορά του Άρη, στη δεύτερη οι απαιτήσεις του έμοιαζαν περισσότερο ρεαλιστικές. Μένει να γίνει μια τελευταία κουβέντα με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ της ανανέωσης.

Μέχρι και τα τέλη της περασμένης εβδομάδας ήταν ελάχιστες οι πιθανότητες παραμονής του Χουλιάν Κουέστα. Στη φημολογία περί οριστικής συμφωνίας του με το ΑΠΟΕΛ για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων, ο Ισπανός εμφανίστηκε αρνητικός (μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα). Δεν διέψευσε τις προχωρημένες επαφές με την ομάδα της Κύπρου, δεν επιβεβαίωσε όμως το παραμικρό για συμφωνία. Ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε δεσμευτεί ότι θα κατέθετε πρόταση στον 30χρονο τερματοφύλακα κι αυτό έκανε στις προηγούμενες ημέρες. Στον Άρη γνωρίζουν ότι στα μέσα της περασμένης εβδομάδας ο Κουέστα μετέβη στην Κύπρο για τις τελικές συζητήσεις με το ΑΠΟΕΛ, αλλά περιμένουν την απάντησή του.

Ο Χαβιέρ Ματίγια ήδη έφυγε από τη Θεσσαλονίκη, έχοντας αφήσει όμως μια ανοιχτή συζήτηση. Πληροφορίες θέλουν τον Άρη να έχει καταθέσει πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του οπότε είναι ζήτημα διαπραγμάτευσης. Προφανώς η εξέλιξη της υπόθεσης θα εξαρτηθεί από τις όποιες προοπτικές θα βρει ο έμπειρος μέσος στην αγορά. Σίγουρα είναι από τους παίκτες που θέλει ο Χερμάν Μπούργος στο ρόστερ της ομάδας ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Ο Μπούργος

Αύριο η εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον Χερμάν Μπούργος

Την περασμένη εβδομάδα, οι συνθήκες δεν ευνόησαν για την πραγματοποίηση μιας εφ’ όλης της ύλης συζήτηση μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Χερμάν Μπούργος. Η προσπάθεια «αρπαγής» της άδειας συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέσω της άσκησης έφεσης κατά της απόφασης της επιτροπής αδειοδότησης ανάγκασε τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης να εστιάσει στο να μην αφαιρεθεί από την ομάδα του αυτό που κατέκτησε στο χορτάρι και λογικά η καταλυτική παρέμβαση της UEFA οδηγεί προς την αποκατάσταση της τάξης, της λογικής και της δικαιοσύνης. Ενδεχομένως κι εντός της ημέρας, οι Θεσσαλονικείς περιμένουν να τελειώσει και τυπικά το ζήτημα μέσω της απόσυρσης της έφεσης που άσκησε ο προϊστάμενος της επιτροπής αδειοδότησης, Βασίλης Σαράκης, η οποία εξάλλου στερείται νομικής βάσης.

Κι έτσι η συζήτηση με τον Χερμάν Μπούργος μετατέθηκε για την Τρίτη (24/5), προφανέστατα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά καθώς ο Αργεντίνος τεχνικός δεν βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Εκεί αναμένεται να τεθεί κυρίως το ζήτημα της ενίσχυσης και φυσικά των μεταγραφικών στόχων. Προέχει βέβαια να απεμπλακεί η ΠΑΕ από την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών υπό την έννοια ότι εκκρεμεί η απόφαση του CAS επί της προσφυγής της ΠΑΕ για την εξάλειψη του ban μεταγραφών για έναν χρόνο που επέβαλε το πειθαρχικό όργανο της FIFA. Πρόκειται για τη γνωστή υπόθεση των… 12 αναβολών στην έκδοση απόφασης. Αυτή αναμένεται μέχρι τις 10 Ιουνίου εκτός κι αν δοθεί νέα παράταση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα