Ολυμπιακός: Ματιές και για γκολκίπερ

Ολυμπιακός: Ματιές και για γκολκίπερ

Ολυμπιακός: Ματιές και για γκολκίπερ

bet365

Τις τελευταίες μέρες έχουν προταθεί διάφοροι τερματοφύλακες στον Ολυμπιακό, κάτι που δείχνει πως οι πρωταθλητές ρίχνουν ματιές και σ' αυτή τη θέση ενόψει της νέας σεζόν.

Μια θέση στην οποία δεν αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα ο Ολυμπιακός της σεζόν 2021-2022 ήταν αυτή του τερματοφύλακα. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν τη χρονιά με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη και από τα παιχνίδια εναντίον της Σλόβαν Μπρατισλάβας και μετά, ο Τόμας Βατσλίκ αποτέλεσε τον βασικό γκολκίπερ, ώσπου κατέγραψε 44 συμμετοχές. Ο Τζολάκης έφτασε να κάνει οκτώ παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας βέβαια αγωνιστεί σε 16 ματς του Ολυμπιακού Β' στη Super League 2. Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον από την πλευρά του έπαιξε μόνο μία φορά στο πρωτάθλημα, στο τελευταίο των play offs, και άλλες τρεις φορές στο Κύπελλο. Ο 33χρονος σίγουρα θα ήθελε να είχε παίξει περισσότερο, έχοντας κάνει μία εμφάνιση λιγότερη σε σχέση με το 2020-2021. O τέταρτος γκολκίπερ της παρέας, ο Ηλίας Καραργύρης, στα 20 χρόνια του, έκανε όλη κι όλη μία συμμετοχή, κι αυτή του... λεπτού. Όπως ακριβώς έγινε και τα δύο προηγούμενα χρόνια. Χρησιμοποιήθηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς μόνο και μόνο για να καταγράψει παρουσία.

Ο Βατσλίκ έχει πλέον συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και αυτός θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας της σεζόν που θα ακολουθήσει. Το πρότζεκτ που μπορεί και πρέπει να στηρίξει ο Ολυμπιακός είναι αυτό του Τζολάκη, ο οποίος έχει παίξει σε 17 αγώνες της πρώτης ομάδας από το 2019-2020 μέχρι σήμερα.

Την ώρα που ο Τζολάκης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 και ο Κρίστινσον μέχρι το 2023, τις τελευταίες μέρες έχουν προταθεί στην ΠΑΕ διάφοροι γκολκίπερ. Ένας απ' αυτούς φέρεται να είναι ο 29χρονος Αυστριακός, Μάρτιν Φράισλ, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 27 συμμετοχές με τη Σάλκε, εκ των οποίων τις 26 στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Σαφέστατα και δεν είναι ο μοναδικός, απλά το όνομά του διέρρευσε στο εξωτερικό πως έπεσε στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό.

Αν λοιπόν ευσταθούν οι πληροφορίες ότι οι πρωταθλητές ψάχνουν για τερματοφύλακα, μένει να φανεί αν κάποιος από τους υπάρχοντες αναχωρήσει για άλλες... πολιτείες. Η λογική λέει πως αν κάποιος συγκέντρωνε περισσότερες πιθανότητες για να βρει άλλη ομάδα, αυτός είναι ο Κρίστινσον, ο οποίος είναι έμπειρος και στην ηλικία που βρίσκεται θα ήθελε να παίζει και όχι να κάθεται στον πάγκο. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει καμία ειδοποίηση, χωρίς να αποκλείεται να γίνει ραντεβού το επόμενο διάστημα.

Το βέβαιο είναι ότι το καλοκαίρι θα είναι μακρύ για τον Ολυμπιακό και οι προσθαφαιρέσεις αρκετές...

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα