Μπούργος: «Νιώθω σπίτι μου τον Άρη και ότι απέκτησε ιδιαίτερη σύνδεση με τον κόσμο»

Μπούργος: «Νιώθω σπίτι μου τον Άρη και ότι απέκτησε ιδιαίτερη σύνδεση με τον κόσμο»

Newsroom
Μπούργος: «Νιώθω σπίτι μου τον Άρη και ότι απέκτησε ιδιαίτερη σύνδεση με τον κόσμο»

bet365

Ο Χερμάν Μπούργος αισθάνεται ιδιαίτερο δέσιμο με τους φιλάθλους του Άρη, σε αυτό στάθηκε σε συνέντευξή του στο ARIS FC TV υποστηρίζοντας ότι έρχονται καλύτερες ημέρες.

Αυτή η σύνδεση του Χερμάν Μπούργος με τους φίλους του Άρη αναδείχθηκε μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου στη διάρκεια της συνέντευξής του στο συνδρομητικό κανάλι έδειξε με πάθος την κερκίδα στην οποία βρίσκονται οι οπαδοί της ομάδας υποστηρίζοντας ότι… «όπου παίζαμε, αυτοί ήταν εκεί». Σε αυτή τη σχέση αναφέρθηκε και στη συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεοπτική πλατφόρμα της ΠΑΕ Άρης. «Νιώθω τον Άρη σαν το σπίτι μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, νιώθω δικαιωμένος και το λέω σε όλους τους φίλους του Άρη ότι έρχονται καλύτερες ημέρες», είπε.

Ο Αργεντίνος τεχνικός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους νιώθει δικαιωμένος και στάθηκε στην ιστορική ανατροπή επί της ΑΕΚ. «Ήταν πολύ σημαντική αλλά θεωρώ ότι σημαντικότερο όλων ήταν η παρουσία της ομάδας στα Playoffs. Στον αγώνα με την ΑΕΚ πίστευα ότι μπορούσε να ανατραπεί η κατάσταση γιατί πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μου. Η ομάδα έχει θετική στοιχεία. Από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα μια ιδιαίτερη σύνδεση με την ομάδα, και ήθελα να επιτευχθεί ο στόχος και να γίνουμε μια ομάδα».

Ο 53χρονος τεχνικός δεν εγκατέλειψε τις συνήθειές του καθώς δεν ξεχώρισε κανέναν ποδοσφαιριστή σ’ αυτή την πορεία των 13 αγώνων που ήταν στον πάγκο της ομάδας. «MVP είναι η ομάδα και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες γιατί ήταν πιστοί στις οδηγίες», είπε, μια απάντηση την οποία έχει δώσει πολλές φορές.

Σε ότι αφορά την επόμενη μέρα, απάντησε ότι… «έχω την αίσθηση ότι θα πάνε καλύτερα τα πράγματα. Ακόμα δεν έχουμε συναντηθεί με τον πρόεδρο για να πούμε τι ακριβώς θα γίνει, αλλά έχω μια αίσθηση ότι θα είναι μια πολύ καλή σεζόν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα