Αλμέιδα: «Είμαι ευγνώμων στην ΑΕΚ και θέλω να πετύχω»

Αλμέιδα: «Είμαι ευγνώμων στην ΑΕΚ και θέλω να πετύχω»

Newsroom
Αλμέιδα: «Είμαι ευγνώμων στην ΑΕΚ και θέλω να πετύχω»

bet365

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στην Αργεντινή για την επιλογή της Ένωσης, τονίζοντας ότι νιώθει ευγνωμοσύνη, ενώ εξέφρασε την αποφασιστικότητά του για να πετύχει στους κιτρινόμαυρους.

Ο Ματίας Αλμέιδα που την Παρασκευή ανακοινώθηκε και τυπικά από την ΑΕΚ ως το καλοκαίρι του 2024 με οψιόν για ακόμα ένα χρόνο μίλησε στο δίκτυο TyC Sports για την πρόσληψή του στην Ένωση.

Εκεί τόνισε πως το όνειρό του ήταν να πάει στην Ευρώπη, νιώθοντας ευγνωμοσύνη για την ΑΕΚ που του άνοιξε τις πόρτες, ενώ εμφανίστηκε αποφασισμένος για να πετύχει.

«Το όνειρό μου ήταν να πάω στην Ευρώπη, αλλά δεν πρόκειται να αλλάξω άλλο σύλλογο (σ.σ. εννοεί αμέσως). Θέλω να πετύχω στην ΑΕΚ! Είμαι ευγνώμων στον σύλλογο αυτόν, γιατί μου άνοιξε τις πόρτες», ανέφερε ο Αλμέιδα.

Ο 48χρονος Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ επιβεβαίωσε επίσης πως είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον τόσο από την Εθνική Χιλής, όσο και από την Εθνική ομάδα του Εκουαδόρ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα