ΑΕΚ: Ο Ματίας Αλμέιδα ξεναγήθηκε στην OPAP Arena μετά τις υπογραφές

ΑΕΚ: Ο Ματίας Αλμέιδα ξεναγήθηκε στην OPAP Arena μετά τις υπογραφές

Newsroom
ΑΕΚ: Ο Ματίας Αλμέιδα ξεναγήθηκε στην OPAP Arena μετά τις υπογραφές

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα υπέγραψε στην ΑΕΚ και ξεναγήθηκε στην OPAP Arena, το νέο ποδοσφαιρικό της Ένωσης στο οποίο θα αγωνίζεται από την προσεχή σεζόν.

Στον πάγκο της ΑΕΚ για τα επόμενα 2+1 χρόνια θα βρίσκεται ο Ματίας Αλμέιδα, όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα η ΠΑΕ το πρωί της Παρασκευής (20/05). Ο Αργεντινός τεχνικός σηκώνει μανίκια και ξεκινάει το έργο του στην Ένωση, έχοντας στο πλευρό του το δικό του τεχνικό επιτελείο με τους έξι συνεργάτες του.

Οπως δημοσίευσαν οι «κιτρινόμαυροι» στα social media, ο Αλμέιδα αφού πρώτα πέρασε από τα γραφεία της ομάδας στο Μαρούσι για υπογραφές, στη συνέχεια ξεναγήθηκε στην «OPAP Arena», την οποία είχε επισκεφθεί και στις πρώτες του ημέρες στην Ελλάδα. Οπως είχε πει μάλιστα τότε: «Είναι ξεκάθαρο πως αυτό το γήπεδο θα βγάζει πολύ πάθος, είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να παίζει σε ένα τέτοιο γήπεδο».

Δείτε φωτογραφίες από τις υπογραφές της ΑΕΚ με Ματίας Αλμέιδα:123

1235

1235

1235

231

235

23

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα