Αλμέιδα στην OPAP Arena: «Αυτό το γήπεδο θα βγάζει πολύ πάθος»

Αλμέιδα στην OPAP Arena: «Αυτό το γήπεδο θα βγάζει πολύ πάθος»

Αλμέιδα στην OPAP Arena: «Αυτό το γήπεδο θα βγάζει πολύ πάθος»

bet365

Ενθουσιασμένος από την επίσκεψη στην OPAP Arena ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος πήγε και στα γραφεία της ΑΕΚ και ολοκλήρωσε τα τυπικά της συμφωνίας του παίρνοντας αναλυτικό φάκελο για την ομάδα. Παραμένει στην Αθήνα μέχρι και το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Αργεντινός προπονητής.

Διαβάσατε νωρίτερα στο Gazzetta με λεπτομέρειες τα πρώτα συμπεράσματα του Ματίας Αλμέιδα από το τσεκάρισμα του στην ΑΕΚ όλο αυτό το διάστημα, αλλά και μέσω της παρουσίας του στην Τούμπα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όπως και για τη συνεργασία του με τους ανθρώπους της Ένωσης.

Μετά την επίσκεψή του στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων το απόγευμα της Δευτέρας (2/5), ο 48χρονος Αργεντινός τεχνικός μαζί με τους συνεργάτες του βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (3/5) στην OPAP Arena και εντυπωσιάστηκε από το νέο γήπεδο.

«Είναι ξεκάθαρο πως αυτό το γήπεδο θα βγάζει πολύ πάθος, είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να παίζει σε ένα τέτοιο γήπεδο», ήταν μια από τις ατάκες του Αλμέιδα, ο οποίος συνοδευόταν βέβαια και από τους Γιάννη Παπαδημητρίου και Παναγιώτη Κονέ.

Μετά το πέρασμά του από τη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Αλμέιδα πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Μαρούσι, όπου και ολοκλήρωσε τα τυπικά της συμφωνίας του με την ΑΕΚ, η οποία θα ανακοινωθεί μετά τις 17 Μαΐου, όταν και ολοκληρώνεται η σεζόν. Μάλιστα από τα στελέχη της ΑΕΚ πήρε αναλυτικό φάκελο με όλα τα στοιχεία της ομάδας, με ολόκληρη τη δομή, τα πρόσωπα και ό,τι πληροφορία ζήτησε για το υπάρχον ρόστερ.

Πλέον για τον Αργεντινό προπονητή και τους συνεργάτες του ξεκινάει η προετοιμασία για την επόμενη σεζόν και η εγκατάστασή τους στην Αθήνα μετά το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς. Ο Αλμέιδα θα παραμείνει στην Αθήνα και θα παρακολουθήσει από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ το κυριακάτικο (8/5) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τη Δευτέρα (9/5) θα αναχωρήσει για να επιστρέψει στη συνέχεια για μόνιμα.

Αυτός άλλωστε ήταν και ο αρχικός προγραμματισμός του καθώς την προετοιμασία και την παρακολούθηση των αγώνων της ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα να την κάνει και εξ αποστάσεως. Η ανακοίνωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ και η επίσημη παρουσίασή του θα έρθουν με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, όταν και θα αναλάβει και επίσημα πια τα νέα του καθήκοντα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα