Άρης: Επίσημη καταγγελία στην UEFA κατά του Βασίλη Σαράκη

Άρης: Επίσημη καταγγελία στην UEFA κατά του Βασίλη Σαράκη

Newsroom
Άρης: Επίσημη καταγγελία στην UEFA κατά του Βασίλη Σαράκη

bet365

Μετά την προαναγγελία ενεργειών κατά του προϊσταμένου του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ, Βασίλη Σαράκη, η ΠΑΕ Άρης προχώρησε και στις πράξεις με την κατάθεση επίσημη καταγγελίας στην UEFA.

Στην ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης είχε προαναγγείλει ότι θα προχωρήσει σε σειρά ενεργειών κατά του Βασίλη Σαράκη καταρχήν για το αν νομιμοποιείται να είναι προϊστάμενος του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ και παράλληλα για τη διαρροή πληροφοριών που αφορούν τον φάκελο της ΠΑΕ Άρης. Κι αυτό έγινε σήμερα (19/5) καθώς οι «κίτρινοι» προχώρησαν σε επίσημη καταγγελία στην UEFA κατά του Βασίλη Σαράκη και των συνεργατών του.

Οι Θεσσαλονικείς υποστηρίζουν ότι «υπάρχει ασυμβίβαστο να είναι στη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ και παράλληλα να κρίνει τους φακέλους αδειοδότησης», στέκονται επίσης και στη διαρροή πληροφοριών του φακέλου σε ΜΜΕ («της αρεσκείας της ΕΠΟ», όπως σημειώνουν)… «παραβιάζοντας τη συμφωνία εμπιστευτικότητας γιατί επιχειρείται δολιοφθορά σε βάρος του Άρη».

Παράλληλα οι «κίτρινοι» υποστηρίζουν ότι «αγνοήθηκαν 10 σημεία - θέσεις της ΠΑΕ για τη υπόθεση Παλαθουέλος».

Η καταγγελία στην UEFA έγινε «για δόλια συμπεριφορά και μη διαφανή συμπεριφορά» και μάλιστα η επιστολή που στάλθηκε έχει τον χαρακτήρα του κατεπειγόντως και ζητείται η παρέμβαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα