Παναθηναϊκός: Κι όταν το Κύπελλο σηκώσω! (doc)

Παναθηναϊκός: Κι όταν το Κύπελλο σηκώσω! (doc)

Παναθηναϊκός: Κι όταν το Κύπελλο σηκώσω! (doc)

bet365

Έξι τελικοί, ισάριθμα τρόπαια, έξι σπουδαίες προσωπικότητες του Παναθηναϊκού. Από το Κύπελλο του 1986 μέχρι εκείνο του 2014, οι πρωταγωνιστές μιλούν στο μίνι ντοκιμαντέρ του GazzettaTv για τις ξεχωριστές ιστορίες και τις αναμνήσεις τους!

Το Κύπελλο Ελλάδος είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία του Παναθηναϊκού! Δεκαοκτώ κατακτήσεις, σπουδαίες βραδιές, ξεχωριστές και μοναδικές ιστορίες. Το «τριφύλλι» για πρώτη φορά μετά το 2014, για πρώτη φορά μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια επιστρέφει στον τελικό. Με αφορμή την επιστροφή των «πρασίνων» στην διεκδίκηση του τροπαίου το Gazzetta δημιούργησε ένα μίνι ντοκιμαντέρ, αφιερωμένο μέσα από τα μάτια των πρωταγωνιστών σε έξι από τους πιο χαρακτηριστικούς νικηφόρους τελικούς του Παναθηναϊκού τα τελευταία 36 χρόνια!

Το 4-0 επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ το 1986, το 1-0 επίσης επί των «ερυθρολεύκων» το 1993 στον τελικό των «κουρεμένων», ο μυθικός τελικός του 1994 απέναντι στην ΑΕΚ! Το 3-1 στην Νέα Σμύρνη με τον Ολυμπιακό το 2004, το 1-0 με τον Άρη στο ΟΑΚΑ που «σφράγισε» το νταμπλ του 2010 και φυσικά ο θρίαμβος του 2014 στη Καλογρέζα, με το 4-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο Στράτος Αποστολάκης, ο Γιάννης Καλιτζάκης, ο Γιάννης Γκούμας, ο Σωτήρης Νίνης και ο Στέφανος Κοτσόλης γυρίζουν τον χρόνο πίσω σε εκείνες τις στιγμές, ανασύρουν τις καλύτερες αναμνήσεις τους και εξιστορούν υπέροχες ποδοσφαιρικές ιστορίες.

Πως έζησε ο μεγάλος «μικρός» του ελληνικού ποδοσφαίρου την μεγαλύτερη νίκη του Παναθηναϊκού σε τελικό; Γιατί ο Αποστολάκης... έκλεβε το πάνω μέρος των Κυπέλλων και με ποιον γελούσε στον τελικό των κουρεμένων; Πως θυμάται ο Νίνης την γκολάρα του Σεμπάστιαν Λέτο και γιατί ο Γκούμας θεωρεί ως εξιλέωση τον τελικό του 2004; Τι είπε ο Κοτσόλης στον Γιάννη Αναστασίου και γιατί δεν θα ξεχάσει ποτέ το ματς του 2014;

Οι απαντήσεις επί της οθόνης...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα