Βαρέλα: «Αναμνήσεις που θα κρατήσω για όλη μου τη ζωή»

Βαρέλα: «Αναμνήσεις που θα κρατήσω για όλη μου τη ζωή»

Newsroom
Βαρέλα: «Αναμνήσεις που θα κρατήσω για όλη μου τη ζωή»

bet365

Ο Φερνάντο Βαρέλα μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, μίλησε για τα συναισθήματα του, την αναγνώριση του κόσμου αλλά και για έξι χρόνια παρουσίας στην Τούμπα,

Επειτα από έξι χρόνια παρουσίας στην Τούμπα, ο Φερνάντο Βαρέλα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Ο 34χρονος αμυντικός είπε το δικό του «αντίο» στον κόσμο των «ασπρόμαυρων» και αποκάλυψε στο Gazzetta τις σημαντικότερες στιγμές που έζησε για έξι χρόνια με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο Βαρέλα αποθεώθηκε και ο ίδιος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, ενώ λίγο αργότερα μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για όλα όσα έζησε με τον ΠΑΟΚ.

Η διαδρομή του κεντρικού αμυντικού από το Πράσινο Ακρωτήρι με την «ασπρόμαυρη» φανέλα έφτασε στο τέλος της. Μετά από έξι χρόνια, 214 συμμετοχές, 10 γκολ, ένα πρωτάθλημα και τέσσερα κύπελλα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα