Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Ιωαννίδης και είναι έτοιμος για τον τελικό!

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Ιωαννίδης και είναι έτοιμος για τον τελικό!

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Ιωαννίδης και είναι έτοιμος για τον τελικό!

bet365

Ο Έλληνας επιθετικός έβγαλε όλη την προπόνηση της Τετάρτης, τέθηκε στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και είναι το φαβορί για να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης του Παναθηναϊκού στον τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η ποδοσφαιρική ανοησία του Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στη Τούμπα μέσα σε δέκα λεπτά, προκάλεσε μεγάλο ''πονοκέφαλο'' στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει του τελικού του Σαββάτου αλλά στη σημερινή προπόνηση προέκυψαν ευχάριστα νέα για τον προπονητή του Παναθηναϊκού. Ο Φώτης Ιωαννίδης προπονήθηκε κανονικά, ξεπέρασε την διάταση στο γόνατο που τον άφησε εκτός για περίπου δέκα ημέρες και φώναξε ''παρών'', όντας το φαβορί για να καλύψει την θέση στην κορυφή της επίθεσης στο μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η παρουσία του Έλληνα σέντερ φορ λύνει τα χέρια του Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έκανε μεγάλο rotation στη τελευταία αγωνιστική των playoffs και θα έχει τους βασικούς του στη καλύτερη δυνατή κατάσταση. Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Κώτσιρας, Βέλεθ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ και Παλάσιος πήραν σημαντικές ''ανάσες'' και μόνο ο Σένκεφελντ και ο Γκατσίνοβιτς αγωνίστηκαν ως βασικοί για 62 λεπτά.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του παιχνιδιού της Τούμπας έκαναν αποθεραπεία.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα