Ντέμης Νικολαΐδης: «Η ΑΕΚ δεν προστατεύεται από κανέναν, από πού και ως που ο Μάνταλος μπορεί να φταίει;» (vid)

Ντέμης Νικολαΐδης: «Η ΑΕΚ δεν προστατεύεται από κανέναν, από πού και ως που ο Μάνταλος μπορεί να φταίει;» (vid)

Newsroom
Ντέμης Νικολαΐδης: «Η ΑΕΚ δεν προστατεύεται από κανέναν, από πού και ως που ο Μάνταλος μπορεί να φταίει;» (vid)

bet365

Ο Ντέμης Νικολαΐδης κλήθηκε να μιλήσει για το αποτέλεσμα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, για τις αποδοκιμασίες των οπαδών προς τους παίκτες αλλά και για τον Πέτρο Μάνταλο.

Ανάμεσα σε αποδοκιμασίες, συνθήματα κατά των παικτών και της διοίκησης της ΑΕΚ και ένα βαρύ κλίμα, η Ένωση γνώρισε την ήττα με 3-2 και με αυτόν τον τρόπο ολοκλήρωσε σεζόν με αποτυχημένο τρόπο. Ο παλαίμαχος φορ και πρόεδρος της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε στο «Monday FC» της NOVA και σχολίασε το αποτέλεσμα του αγώνα, τις αποδοκιμασίες των οπαδών, τον Πέτρο Μάνταλο και τόνισε ότι η ΑΕΚ πρέπει να αντιμετωπιστεί ως σύγχρονη επαγγελματική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Μάνταλο:

«Είναι όλο λάθος… Έχουμε πείσει έναν ποδοσφαιριστή ότι φταίει αυτός για τα αποτελέσματα μιας ομάδας. Μια ομάδα που έχει αλλάξει τρεις προπονητές μέσα σε μια σεζόν, δεν προστατεύεται από κανέναν και εννοώ το κλίμα που δημιουργείται… το πρώτο που κάνουμε είναι να φύγουν ευθύνες από πάνω μας και να πάνε στους παίκτες, εδώ και χρόνια αυτό γίνεται στην ΑΕΚ. Από πού και ως που ο Μάνταλος μπορεί να φταίει… Σε μια ποδοσφαιρική ομάδα δεν μπορεί να φταίει ένας παίκτης. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της κατάστασης που υπάρχει στην ΑΕΚ. Βγήκε ένας ποδοσφαιριστής να αναλάβει την ευθύνη, δεν βγήκε κανείς να πει ότι αναλαμβάνω την ευθύνη. Βγήκε η ΑΕΚ, με ανάρτηση, τώρα το θυμήθηκα. Αλλά τον τελευταίο που περιμένεις να πει «φταίω εγώ είναι ένας ποδοσφαιριστής».

Για το αποτέλεσμα:

«Κανείς δεν έδινε σημασία στο ματς, αλλά δεν είναι αδιάφορο ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η ιστορία γράφει και βαραίνει οποιαδήποτε φανέλα. Δεν μπορείς να χάνεις πάλι από τον Ολυμπιακό. Πάλι να προηγείσαι και πάλι να στο γυρνάει. Η ΑΕΚ χρειαζόταν τη νίκη, αλλά δεν ξέρω πόσο θα μπορούσε να συγκεντρωθεί σε ένα τέτοιο ματς. Είδα από αυτό που είδα όλη τη χρονιά κι αυτό που είδα μέσα στο Χαριλάου. Ότι σέντρα πήγαινε μέσα στην περιοχή, πήγαινε είτε γκολ, είτε να γίνεται ευκαιρία του Ολυμπιακού. Και τα τρία γκολ ήταν από σέντρες, όπως και στο Χαριλάου. Το βλέπεις και δεν το πιστεύεις».

Για τις αποδοκιμασίες:

«Δεν γίνεται να αποδοκιμάζεις και να φταίνε οι παίκτες. Για ένα πράγμα οι παίκτες έρχονται και για ένα πράγμα έχεις απαίτηση από αυτούς. Να τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο, για τίποτα άλλο. Μπορείς να θυμώσεις με αυτούς, αν δεν τα δώσουν όλα ή αν προσβάλουν με τη συμπεριφορά τους την ομάδα ή την ιστορία της ομάδας. Φέτος δεν έχουμε δει παίκτη στην ΑΕΚ να μην τα δίνει όλα, δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν. Δεν έχω δει αδιάφορο. Σίγουρα φταίει και ο οργανισμός ΑΕΚ, δεν τους προστατεύει. Το να ακούω οπαδούς να βρίζουν εν χορό παίκτη είναι απαράδεκτο, δεν μπορώ να το διανοηθώ. Η ΑΕΚ ήταν μια ομάδα που αγαπούσε μόνο τους παίκτες, υπήρχε τρομερό δέσιμο παικτών με κερκίδα. Δικαιολογώ μόνο αν κάποιος είναι αδιάφορος. Το τι ταλέντο κουβαλάει ο καθένας είναι δουλειά του σκάουτερ και της ομάδας. Κάποιοι τον επιλέξανε να παίξει».

Για την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ:

«Όλοι ξέρουν τι πρέπει να αλλάξει, πρέπει η ΑΕΚ να αντιμετωπιστεί ως επαγγελματική ή σύγχρονη ομάδα».

@Photo credits: Video Screen

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα