Ποστέκογλου: «Ήμουν πολύ κοντά στην ΑΕΚ»

Newsroom
Ποστέκογλου: «Ήμουν πολύ κοντά στην ΑΕΚ»

bet365

Ο Αγγελος Ποστέκογλου, ο οποίος πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλητή με την Σέλτικ φέτος, αποκάλυψε ότι ήταν έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.

Σήμερα, ο Άγγελος Ποστέκογλου είναι πρωταθλητής με την Σέλτικ. Ωστόσο, η μοίρα του θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετική αν τελικά κατέληγε σε συμφωνία με την ΑΕΚ, με την οποία βρέθηκε πολύ κοντά όπως ο ίδιος είπε.

«Η ΑΕΚ ήταν μια πιθανότητα για μένα, σχεδόν την ίδια περίοδο με τη Σέλτικ. Bρεθήκαμε μάλιστα πραγματικά κοντά σε συμφωνία.

Τελικά όμως πήραν άλλο δρόμο και κυριολεκτικά μια μέρα αργότερα είχα επικοινωνία με ανθρώπους της Σέλτικ. Μιλήσαμε με τον ιδιοκτήτη και συμφωνήσαμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ποστέκογλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα