Super League Interwetten: Η εκδίκαση της υπόθεσης του Παναιτωλικού φρενάρει την επικύρωση της βαθμολογίας

Newsroom
Super League Interwetten: Η εκδίκαση της υπόθεσης του Παναιτωλικού φρενάρει την επικύρωση της βαθμολογίας

bet365

Το γεγονός ότι ορίστηκε δικάσιμος για την υπόθεση του Παναιτωλικού στο ματς με τον ΟΦΗ επί της ουσίας σημαίνει ότι την ερχόμενη Πέμπτη δεν θα έχουμε επικύρωση της βαθμολογίας των play out.

Την ερχόμενη Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί ΔΣ στη Super League μέσω videoν κλήσης. Στα θέματα που ήταν προς συζήτηση ήταν κι η η επικύρωση της βαθμολογίας.

Ωστόσο, το γεγονός ότι στις 25/5 θα εκδικαστεί η υπόθεση του Παναιτωλικού για το ματς με τον ΟΦΗ, αυτομάτως σημαίνει ότι υπάρχει εκκρεμοδικία και γι' αυτό δεν θα γίνει επικύρωση της βαθμολογίας των play out.

Υπό αυτές τις συνθήκες δεν θα έχουμε τον πρώτο αγώνα μπαράζ Λαμία-Βέροια που ήταν προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα