ΑΕΚ: Οι οπαδοί της Ένωσης ζήτησαν τις παραιτήσεις όλων των στελεχών

ΑΕΚ: Οι οπαδοί της Ένωσης ζήτησαν τις παραιτήσεις όλων των στελεχών

Newsroom
ΑΕΚ: Οι οπαδοί της Ένωσης ζήτησαν τις παραιτήσεις όλων των στελεχών

bet365

Οι οπαδοί της ΑΕΚ ζήτησαν από τα στελέχη της ΠΑΕ να καταθέσουν μέχρι το βράδυ τις παραιτήσεις τους στον Δημήτρη Μελισσανίδη και να επιμείνουν σε αυτές, εφόσον δεν γίνουν δεκτές.

Στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (16/05) οι οπαδοί της ΑΕΚ, ώστε να διαμαρτυρηθούν για τη φετινή αποτυχημένη πορεία του συλλόγου και να ζητήσουν εξηγήσεις από τα στελέχη του συλλόγου. Η παρουσία τους ήταν απολύτως σε ήρεμα πλαίσια ωστόσο δεν έλειψαν και οι εντάσεις, χωρίς να ξεφεύγει η κατάσταση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι οργανωμένοι της ΑΕΚ, ήρθαν σε επαφή με τους Γιάννη Παπαδόπουλο, Γιάννη Παπαδημητρίου και Παναγιώτη Κονέ, ενώ εκεί βρισκόταν και ο Γιώργος Κοσμάς. Τους απαίτησαν να υποβάλλουν όλοι τις παραιτήσεις τους στον διοικητικό ηγέτη των «κιτρινόμαυρων», Δημήτρη Μελισσανίδη και να επιμείνουν σε αυτές, ακόμη κι αν δεν γίνουν δεκτές!

Μεταξύ άλλων, ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης Παναγιώτης Κονέ, ο εκτελεστικός διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου, ο Γιάννης Παπαδόπουλος και όχι μόνο βρέθηκαν στο στόχαστρο των οπαδών της ΑΕΚ οι οποίοι και ζήτησαν την άμεση παραίτησή τους.

Οπως είναι λογικό η απογοήτευση των φίλων της ΑΕΚ είναι μεγάλη και υπάρχει μεγάλη αγωνία για το πώς θα κυλήσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Τρίτη (17/05, 20:00) στο Ολυμπιακό Στάδιο, για το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα