Άρης: Με πολλές απουσίες στα Γιάννινα

Άρης: Με πολλές απουσίες στα Γιάννινα

Newsroom
Άρης: Με πολλές απουσίες στα Γιάννινα

bet365

Με πολλές απουσίες θα αντιμετωπίσει (17/5, 20:00) ο Άρης τον ΠΑΣ στα Γιάννινα για την τελευταία αγωνιστική των Playoffs καθώς στις απουσίες τριών βασικών παικτών προστέθηκαν άλλες δύο.

Ο Άρης εξασφάλισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο μετά την ιστορική ανατροπή και τη νίκη επί της ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης» και το ενδιαφέρον ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ σχετίζεται με τη θέση στην οποία θα τερματίσει. Υπό την έννοια ότι υπάρχει σενάριο κατάκτησης της 2η θέσης σε περίπτωση δικής του νίκης στα Γιάννινα και ισοπαλίας τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας καθώς οι «κίτρινοι» πλεονεκτούν στο σενάριο τριπλής ισοβαθμίας.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα (16/5) με μια προπόνηση και από την αποστολή απουσιάζουν πέντε ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν βασικό ρόλο. Για την ακρίβεια, στις δεδομένες απουσίες των Λούκας Σάσα, Κριστιάν Γκάνεα και Μπαντού Ντιαγέ προστέθηκαν κι αυτές των Φακούντο Μπερτόγλιο, Ντάνιελ Σούντγκρεν καθώς αμφότεροι δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Το ίδιο ισχύει για τους Μπεναλουάν, Λόπεθ, Χαΐροβιτς και Ντένις.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Καμαρά, Ιτούρμπε, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Ματίγια, Λούις Πάλμα, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Σάκιτς Λούμορ, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης, Σαλιάρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα