Κόλμαν: «Το πιο σημαντικό είναι να ενισχύσουμε το ομαδικό πνεύμα»

Κόλμαν: «Το πιο σημαντικό είναι να ενισχύσουμε το ομαδικό πνεύμα»

Newsroom
Κόλμαν: «Το πιο σημαντικό είναι να ενισχύσουμε το ομαδικό πνεύμα»

bet365

Ο τεχνικός του Ατρόμητου μετά το 0-0 με τη Λαμία αναφέρθηκε στο τι θέλει να διατηρήσει και να βελτιώσει στην ομάδα του για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κρις Κόλμαν στην Cosmote TV:

Για το ροτέισον που έκανε στο σημερινό παιχνίδι: «Πιστεύω ότι στα τρία τελευταία παιχνίδια ήταν δύσκολα, ήταν μια σημαντική πρόκληση ειδικά στην ψυχολογία των παικτών. Υπάρχει μια δυσκολία ώστε να κινητοποιήσεις τους παίκτες σου και να αντιδράσουν. Ανταποκριθήκαμε στα παιχνίδια με Βόλο και Ιωνικό όπως και στο αποψινό. Όλοι οι παίκτες ανταποκρίθηκαν και αυτό είναι το σημαντικό. Θέλω να πω ένα συγχαρητήρια σε όλους».

Για το τι υπόσχεται στον κόσμο του Ατρομήτου: «Δεν μ αρέσει να δίνω υποσχέσεις γιατί κανείς δεν ξέρει το μέλλον. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι να διατηρήσουμε και να ενισχύσουμε το ομαδικό πνεύμα και να υπάρχει συνοχή. Φυσικά θα κοιτάξουμε νέους παίκτες που να ταιριάζουν στην νοοτροπία της ομάδας μας. Για μένα είναι σημαντικό να είναι μαχητές οι παίκτες μου. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα