ΠΑΟΚ: Η αλήθεια και τα «παραμύθια» για τον Γιάσμιν Κούρτιτς

ΠΑΟΚ: Η αλήθεια και τα «παραμύθια» για τον Γιάσμιν Κούρτιτς

ΠΑΟΚ: Η αλήθεια και τα «παραμύθια» για τον Γιάσμιν Κούρτιτς

bet365

Δεν «έπεσαν απ’ τα σύννεφα» οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ διαβάζοντας τα περί… απόφασης να προχωρήσουν στην πώληση του Γιάσμιν Κούρτιτς. Γνωστές πρακτικές που δεν τρομάζουν. Ποια είναι η αλήθεια για τον Σλοβένο χαφ.

Το πιο εύκολα πράγμα στον κόσμο είναι να γράφεις ότι θέλεις, χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό για το αν αυτό που γράφεις και μεταφέρεις έχει έστω και την παραμικρή δόση αλήθειας, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, βρε αδερφέ…

Νωρίς το πρωί της Κυριακής οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ διάβασαν διάφορα σενάρια, που αφορούν την «επόμενη μέρα» του Γιάσμιν Κούρτιτς.

Ήταν το πρώτο (αναμενόμενο) «χτύπημα» πριν ακολουθήσουν κι άλλα, με την ομάδα να μπαίνει σε μια κρίσιμη εβδομάδα με την ομάδα να μπαίνει σε μια κρίσιμη εβδομάδα με δύο «τελικούς» μπροστά της. Έναν την Τρίτη (17/5) για τη 2η θέση και έναν το Σάββατο (21/5) για την πέμπτη «κούπα» τα έξι τελευταία χρόνια.

Στη Μικράς Ασίας δεν «έπεσαν απ’ τα σύννεφα». Περιμένουν να προκύψουν και άλλα τέτοια σενάρια και διάφορες «πληροφορίες» για ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται ενόψει της νέας σεζόν, προτού καλά καλά ολοκληρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. «Ξέρουμε γι’ αυτή την συντονισμένη προσπάθεια και είμαστε απόλυτα ενωμένοι για να τις αντιμετωπίσουμε», λένε και όπως ξεκαθαρίζουν «οτιδήποτε έχουμε να πούμε με τους ποδοσφαιριστές και το πλάνο μας αναφορικά με το μέλλον τους, είναι εδώ και πολύ καιρό ξεκάθαρο σε απευθείας επαφές του Ζοσέ Μπότο μαζί τους».

Κανένα «θέμα» πώλησης του Κούρτιτς

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς στο Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ 1-1

Φυσικά και δεν υπάρχει κανένα «θέμα» πώλησης του Γιάσμιν Κούρτιτς, όπως γράφτηκε πολύ περισσότερο δεν υπάρχει καμία τέτοια απόφαση από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Ζοσέ Μπότο. Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής θέλει τις όποιες γνωριμίες έχει στη Μ. Ανατολή, όπως γράφτηκε, να τις αξιοποιήσει για να φέρει κάποιον παίκτη και όχι για να πουλήσει τον Σλοβένο χαφ και πρώτο σκόρερ στη φετινή σεζόν με 18 γκολ.

Ο Κούρτιτς απολαμβάνει της εμπιστοσύνης από την τεχνική ηγεσία και της εκτίμησης από το κλαμπ για τη μέχρι τώρα στάση του, με το επεισόδιο που σημειώθηκε μετά το τέλος του τελευταίου αγώνα με τον Άρη στην Τούμπα, να είναι κάτι που θα λυθεί εσωτερικά και δίχως να αποτελεί σημαντική προτεραιότητα, ειδικά την στιγμή που ο «Δικέφαλος» έχει να πάει να παίξει έναν τελικό κυπέλλου.

Ο Σλοβένος χαφ, στα 34 του, υπολογίζεται ως βασικός πυλώνας στον σχεδιασμό για του χρόνου. Αυτή είναι η αλήθεια. Στον ΠΑΟΚ είναι ευγνώμονες απέναντι του και δεν ξεχνούν πως πολλές φορές ξεπέρασε τις αντοχές του για να βοηθήσει την ομάδα, παίζοντας ασταμάτητα λόγω των πολλών και σημαντικών ελλείψεων που είχε η ομάδα με αλλεπάλληλους τραυματισμούς ποδοσφαιριστών.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα