Μανωλάς: «Ήξερα τι θα ζήσω όταν επέστρεφα στον Ολυμπιακό»

Μανωλάς: «Ήξερα τι θα ζήσω όταν επέστρεφα στον Ολυμπιακό»

Newsroom
Μανωλάς: «Ήξερα τι θα ζήσω όταν επέστρεφα στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Κώστας Μανωλάς υποστήριξε ότι οπαδούς σαν αυτούς του Ολυμπιακού «δεν συναντάς πουθενά» και έδωσε το έναυσμα για είσοδο στους ομίλους του Champions League και 48ο πρωτάθλημα.

Ο στόπερ του Ολυμπιακού, Κώστας Μανωλάς, ανέφερε μετά το 1-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της φιέστας των «ερυθρόλευκων» για την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος:

«Ήξερα τι θα ζήσω, όταν επέστρεψα στον Ολυμπιακό και ήμουν σίγουρος για πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα είχε, τότε, προβάδισμα. Αυτόν τον κόσμο δεν τον συναντάς πουθενά και όσο παίζω, ελπίζω να είμαστε μαζί. Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία, αλλά αυτές οι στιγμές το κάνουν. Ο Ολυμπιακός έχει το μέταλλο του πρωταθλητή. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, αλλά το γεγονός ότι το κατακτήσαμε με διαφορά 20 πόντων, λέει αρκετά πράγματα. Του χρόνου θα είμαστε καλύτερα. Να μπούμε στους ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ και να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα