Ματέο Γκαρσία: «Το αφιερώνω στον πατέρα μου»

Ματέο Γκαρσία: «Το αφιερώνω στον πατέρα μου»

Newsroom
Ματέο Γκαρσία: «Το αφιερώνω στον πατέρα μου»

bet365

Ο Ματέο Γκαρσία μίλησε για ένα χρέος που ξεπλήρωσε και αφιέρωσε τη νίκη στον πατέρα του ο οποίος πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.

Ο Αργεντίνος επιθετικός ολοκλήρωσε την ανατροπή του Άρη επί της ΑΕΚ με το γκολ που πέτυχε στο 92’ και μιλώντας στα κανάλια Novasports υποστήριξε ότι… «το χρωστούσα στον κόσμο και στην ομάδα και ευτυχώς ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για μένα και θέλω να αφιερώσω το γκολ στον πατέρα μου και στην οικογένειά μου που ήταν δίπλα μου όλη τη χρονιά».

Ο Ματέο Γκαρσία ρωτήθηκε για την ανατροπή. «Δώσαμε πολύ χαρά στον κόσμο μας κι αυτό με κάνει χαρούμενος. Βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση με τα δύο γκολ που δεχθήκαμε αλλά είχαμε τον κόσμο δίπλα μας και έπρεπε να κερδίσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δώσαμε τα πάντα για να τα κερδίσουμε και στο τέλος ήταν θέμα ψυχής. Δείξαμε ότι έχουμε τα κότσια για να παίξουμε τέτοιους τελικούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα