Play out: Τελευταία αγωνιστική χωρίς ενδιαφέρον

Newsroom
Play out: Τελευταία αγωνιστική χωρίς ενδιαφέρον

bet365

Με τρεις; αγώνες ολοκληρώνονται τα play out της Super League Interwetten, τρεις αναμετρήσεις που ωστόσο δεν έχουν ενδιαφέρον καθώς όλα έχουν κριθεί.

Με μία αγωνιστική να μένει ακόμα για τα playoffs, σήμερα ολοκληρώνονται τα play out της Super League Interwetten με τρία παιχνίδια. Στην Τρίπολη ο Αστέρας υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης, στη Νίκαια ο Ιωνικός τον Παναιτωλικό και στη Λαμία η Λαμία τον Ατρόμητο. Τρία παιχνίδια χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς όλα έχουν κριθεί με τον Απόλλωνα να έχει υποβιβαστεί και την Λαμία να ετοιμάζεται για τα μπαράζ. Και οι τρεις αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 19:30.

Αστέρας – Απόλλωνας

Αρχίζουμε με τον αγώνα του Αστέρα με τον Απόλλωνα στη Τρίπολη, ένα παιχνίδι που ειδικά για τους φιλοξενούμενους μπορεί να χαρακτηριστεί αγγαρεία καθώς έχουν ήδη υποβιβαστεί. Όσον αφορά την αποστολή των γηπεδούχων θα την βγάλει την τελευταία στιγμή ο Μίλαν Ράσταβας, ωστόσο σίγουρα θα απουσιάσουν οι τραυματίες Τιλίκα, Τασουλής και Χριστόπουλος.

Στον Απόλλωνα, εκτός, για διάφορους λόγους, έμειναν οι Μπρούνο Αλβες, Σίγκνεβιτς, Ρόγκνε, Ντεντάκης, Τσίμπσαχ και η αποστολή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» αποτελείται από τους Κότσαρη, Σόρτσαν, Δούμα, Λισγάρα, Τουτουαρίμα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Βιτλή, Κραγιόπουλο, Κάστρο, Μουστάκα, Σλίβκα, Μαρτίνες, Φερνάντες, Παπαγεωργίου, Γιαννάκη, Φατιόν, Εμπακόγκου, Τσιλούλη, Ντάουντα, Ιωαννίδη.

Ιωνικός – Παναιτωλικός

Στο Ιωνικός – Παναιτωλικός το ενδιαφέρον υπάρχει μόνο από τους γηπεδούχους και όταν λέμε ενδιαφέρον θέλουν τη νίκη για να μπορέσουν να τερματίσουν στην πρώτη θέση των play out. Ο Δημήτρης Σπανός θα βγάλει την αποστολή λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση.

Όσον αφορά τον Παναιτωλικό θα πάει στη Νίκαια να χαρεί το παιχνίδι όπως κάνει και στα περισσότερα παιχνίδια των playo out. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Ντίας, Μεντόσα, Μαλής, Τσιγγάρας, Μάρτενσον, Μελίσσας, Βργκοτς, Ροντρίγκες δεν υπολογίζονται για διάφορους λόγους και στην αποστολή της ομάδας είναι οι εξής: Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Βαρόνε, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Λάρσον, Μπελεβώνης, Φλόρες, Περέιρα, Νταγκό, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Μπακαδήμας, Λιάβας, Ανέστης.

Λαμία – Ατρόμητος

Η Λαμία θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο με πολλές αλλαγές, καθώς όλων το μυαλό είναι στα μπαράζ σωτηρίας που έρχονται. Ο Τζιανλούκα Φέστα άφησε για διάφορους λόγους εκτός τους Τζανετόπουλο, Μπεχαράνο, Καραμάνο, Βέλλιο, Τσούκαλο, μετά από καιρό πήρε στην αποστολή τον Αντέτζο και αυτή αποτελείται από τους Γκαραβέλη, Σαράνοφ, Προβυδάκη, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Βύντρα, Λούκας, Μαζουλουξή, Τζανδάρη, Νούνιες, Τιρόνε, Σιμόν, Ελευθεριάδη, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Μανούσο, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς, Μανουσάκη.

Σε δοκιμές αναμένεται να προχωρήσει αύριο (15/5) ο Ατρόμητος κόντρα στη Λαμία, όπου ο Κόλμαν άφησε εκτός τους Χατζηισαΐα, Κλωναρίδη που δεν είναι 100% έτοιμοι. Παράλληλα στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Αλιμπεκ που είναι δανεικός (δύσκολη η παραμονή του) αλλά ο νεαρός Τζαβίδας που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ για πρώτη φορά διαθέσιμος είναι και ο Κωτσόπουλος που πριν από μερικούς μήνες υπέστη ρήξη χιαστού.

Εκτός είναι και ο Σπιριντόνοβιτς που θα επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα (και βλέπουμε στο μέλλον εάν και εφόσον ενδέχεται να επιστρέψει) και οι επιλογές του Ουαλού τεχνικού είναι οι εξής: Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κιβρακίδης, Βασιλαντωνόπουλος, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Καστεγιάνο, Τζοβάρας, Έρλινγκμαρκ, Χαρίσης, Σάλομον, Καρτάλης, Νάτσος, Ντένιτς, Ναμπί, Μουνίθ, Μπεντινέλι, Νταβιώτης, Ροτάριου, Κουλούρης, Κωτσόπουλος, Τζαβίδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα