Μαντσίνι: «Θα γίνω πατέρας, βγήκαμε στην Ευρώπη και δεν μας κέρδισε ο ΠΑΟΚ»

Μαντσίνι: «Θα γίνω πατέρας, βγήκαμε στην Ευρώπη και δεν μας κέρδισε ο ΠΑΟΚ»

Newsroom
 Μαντσίνι: «Θα γίνω πατέρας, βγήκαμε στην Ευρώπη και δεν μας κέρδισε ο ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός των «κίτρινων» «ιεράρχησε» τα για εκείνον σημαντικά γεγονότα της χρονιάς.

Το γκολ της ισοφάρισης σε 2-2 για τον Αρη σημείωσε απόψε (14/5) ο Μαντσίνι και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη-ανατροπή (3-2) της ομάδας του στο ματς με την ΑΕΚ, που της εξασφάλισε ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο» για την επόμενη χρονιά. «Κλείσαμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Τρία είναι τα σημαντικά, ότι θα γίνω πατέρας, δεύτερο αυτό το σημερινό και ότι ο ΠΑΟΚ δεν μας έχει κερδίσει όλη τη χρονιά», σχολίασε αρχικά στη NOVA.

Και συνέχισε. «Ξέρουμε ότι το παιχνίδι κρατάει 90 λεπτά και τα δώσαμε όλα για τον Αρη». Για το που αφιερώνει την έξοδο στην Ευρώπη είπε πως «είναι για αυτούς που παίζουν, για την οικογένεια, για τον κόσμο και είμαι ικανοποιημένος». Κλείνοντας έκανε και ένα σχόλιο για τον Κουέστα, καθώς ο συμπαίκτης του πορτιέρε έβαλε τα κλάματα μόλις έληξε το παιχνίδι. «Είμαστε όλοι το ίδιο συγκινημένοι, αντιμετωπίσαμε τον αγώνα ως τελικό».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα