Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Αποθέωση Γιοβάνοβιτς με σύνθημα που θύμισε Ομπράντοβιτς (vids)

Newsroom
Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Αποθέωση Γιοβάνοβιτς με σύνθημα που θύμισε Ομπράντοβιτς (vids)

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποθεώθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού με τους «πράσινους» να φωνάζουν σύνθημα που θύμιζε Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

Μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 4-0, ο Παναθηναϊκός κατάφερε μετά από πέντε χρόνια να επιστρέψει στην Ευρώπη. Μια επιστροφή που σε μεγάλο βαθμό έχει να κάνει και με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η δουλειά του Σέρβου προπονητή έχει κάνει τον κόσμο του «τριφυλλιού» να τον αποθεώνει με κάθε ευκαιρία, μια αποθέωση που γνώρισε και μετά την αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες στον απόλυτο βαθμό. Με το τελευταίο σφύριγμα το πρώτο σύνθημα που ακούστηκε ήταν αυτό για τον Γιοβάνοβιτς που θύμισε Ομπράντοβιτς, με τον ίδιο να χαίρεται την κάθε στιγμή.

Αποθεώθηκαν και οι ποδοσφαιριστές

Φυσικά εκτός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς την αποθέωση από τον κόσμο του «τριφυλλιού» γνώρισαν και οι ποδοσφαιριστές των «πρασίνων», που με την σειρά τους έδειξαν να το απολαμβάνουν και με το παραπάνω.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα