Παναθηναϊκός: Αποθέωση για νταμπλούχους και νταμπλούχες του βόλεϊ (vid)

Newsroom
Παναθηναϊκός: Αποθέωση για νταμπλούχους και νταμπλούχες του βόλεϊ (vid)

bet365

Την αποθέωση γνώρισαν οι παίκτες και παίκτριες των ομάδων βόλεϊ του Παναθηναϊκού στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΣ, μπαίνοντας στην Λεωφόρο με τα 4 τρόπαια που κατέκτησαν φέτος.

Ο Παναθηναϊκός με τη νίκη του με 4-0 επί του ΠΑΣ κατάφερε να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά από πέντε χρόνια σε μια «πράσινη» γιορτή. Μια γιορτή που εκλεκτοί καλεσμένοι και καλεσμένες ήταν οι παίκτες και παίκτριες των ομάδων βόλεϊ του «τριφυλλιού». Οι άνδρες που φέτος κατέκτησαν το πρωτάθλημα και το League Cup και οι γυναίκες που πήραν πρωτάθλημα και κύπελλο, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με τα τέσσερα τρόπαια και έγινε χαμός.

Ο κόσμος δεν σταματούσε να τους αποθεώνει, ενώ όλοι ζούσαν την κάθε στιγμή. Ο Δημήτρης Σαραβάκος παρέδωσε ένα δώρο στους αρχηγούς και στην συνέχεια πήγαν όλοι μπροστά στην Θύρα 13 και αν δεν έπρεπε να αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο, το γλέντι θα κρατούσε μέχρι και τώρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα