Μεταξάς: «Αλλο σχήμα είχαμε το πρωί, άλλο το απόγευμα»

Newsroom
 Μεταξάς: «Αλλο σχήμα είχαμε το πρωί, άλλο το απόγευμα»

bet365

Ο κόουτς του ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε στα πολλά προβλήματα που ταλαιπωρούσαν την ομάδα του πριν το ματς της Λεωφόρου.

Στα πολλά προβλήματα που ταλαιπωρούσαν τον ΠΑΣ ενόψει του χθεσινού (14/5) αγώνα του με τον Παναθηναϊκό όπου και ηττήθηκε 4-0 (μεταξύ άλλων «έχασε» με γαστρεντερίτιδα τους Περέα, Εραμούσπε) στάθηκε ο Μεταξάς μετά τη λήξη του ματς. «Δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά δεν τα παρατάμε κιόλας. Αμυντικά το δείξαμε για ένα ημίχρονο, απλά σ’ αυτό το επίπεδο δεν αρκεί για να είσαι ανταγωνιστικός. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τύχη, με μισή ευκαιρία δεν μπορείς να κερδίσεις ούτε να περιμένεις κάτι. Στο πρώτο γκολ ήμασταν λίγο άτυχοι, εκεί τρελαθήκαμε, ορμήσαμε στον τερματοφύλακα, μας κάνει πολύ εύκολα την ντρίμπλα και βγήκε η αντεπίθεση στην οποία φάγαμε το πρώτο γκολ. Φαινόταν στη διάρκεια ότι μας βγήκε η κούραση. Μα έλειπαν 8 παίκτες και δεν είχαμε τον χρόνο να ξεκουραστούμε ούτε και να δοκιμάσουμε διαφορετικά σχήματα. Χθες στην προπόνηση με άλλο σχήμα ετοίμαζα την ομάδα, άλλο σχήμα είχαμε το πρωί και άλλο το απόγευμα. Ήταν δύσκολα», σχολίασε αρχικά στην Cosmote TV μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Και μετά ρωτήθηκε αν... υπάρχει βενζίνη στο ρεζερβουάρ της ομάδας. «Θα δοκιμάσουμε ό,τι μπορούμε. Να τους φρεσκάρουμε, να πάμε σπίτια μας, να πάρουμε δυνάμεις. Όπως είδα σήμερα μία ωραία ατμόσφαιρα εδώ πέρα, έτσι θέλω να είναι στο τελευταίο παιχνίδι σ’ εμάς και να δώσουμε μια τελευταία χαρά στον κόσμο μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα