Άρης: Με την ίδια «συνταγή» για το ευρωπαϊκό εισιτήριο απέναντι στην ΑΕΚ

Άρης: Με την ίδια «συνταγή» για το ευρωπαϊκό εισιτήριο απέναντι στην ΑΕΚ

Newsroom
Άρης: Με την ίδια «συνταγή» για το ευρωπαϊκό εισιτήριο απέναντι στην ΑΕΚ

bet365

Ο Χερμάν Μπούργος δεν άλλαξε τίποτε στην 11αδα του σε σχέση με το ντέρμπι στην Τούμπα καθώς επέλεξε τα ίδια πρόσωπα για τον «τελικό» (20:00) με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης».

Η αλήθεια είναι ότι ακόμη κι αν είχε σχετική πρόθεση, ο Χερμάν Μπούργος υστερούσε σε επιλογές λόγω της απώλειας των Λούκας Σάσα, Κριστιάν Γκάνεα και Μπαντού Ντιαγέ καθώς και οι τρεις δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζουν. Κι έτσι οδηγήθηκε στην απόφαση επιλογής της 11αδας που τον έβγαλε… ασπροπρόσωπο στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Αυτό σημαίνει ότι οι Ντάνιελ Σούντγκρεν, Σαλέμ Εμπακατά παραμένουν στα άκρα με τους Φαμπιάνο, Μπράμπετς δίδυμο των στόπερ και τον Χουλιάν Κουέστα κάτω από τα δοκάρια. Χαβιέρ Ματίγια και Σέικ Ντουκουρέ είναι τα δύο αμυντικά χαφ, μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Φακούντο Μπερτόγλιο και στην τριάδα της επίθεσης οι Ντάνιελ Μαντσίνι, Χουάν Ιτούρμπε και Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα