Super League Interwetten: «Τελικός» Ευρώπης για Άρη και ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης

Newsroom
Super League Interwetten: «Τελικός» Ευρώπης για Άρη και ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης

bet365

Ένατη αγωνιστική στα play offs με τον Άρη και την ΑΕΚ να παίζουν ματς - τελικό για την ευρωπαϊκή έξοδο. Ο Παναθηναϊκός με νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα κλειδώνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Φιέστα τίτλου κάνει ο Ολυμπιακός υποδεχόμενος τον ΠΑΟΚ.

Η ένατη αγωνιστική των play offs που διεξάγεται σήμερα ενδέχεται να κρίνει οριστικά τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Το μεγάλο ματς με χαρακτήρα τελικού είναι αυτό που διεξάγεται στο Κλεάνθης Βικελίδης μεταξύ του Άρη και της ΑΕΚ, όπου ο νικητής βγαίνει Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στη Λεωφόρο τον ΠΑΣ Γιάννινα και με τρίποντο εξασφαλίζει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στη φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου. Νωρίτερα Βόλος και ΟΦΗ ολοκληρώνουν τη σεζόν στα play outs.

Άρης - ΑΕΚ

Στις 20:00 ο Άρης κοντράρεται με την ΑΕΚ στο παιχνίδι - τελικός για την ευρωπαϊκή έξοδο. Η Ένωση με διπλό τελειώνει την υπόθεση Ευρώπη, όπως και ο Άρης με νίκη του. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ο Άρης έχει το πάνω χέρι στην ισοβαθμία και έτσι την τελευταία αγωνιστική η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό θα χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από τον Άρη που θα κοντράρεται στους Ζωσιμάδες με τον ΠΑΣ Γιάννινα για να πάρει αυτή το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στον Άρη ο Χερμάν Μπούργος δεν μπορεί να υπολογίζει τελικά στον Σάσα, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος. Έτσι ο Αργεντινός τεχνικός θα κληθεί να διαχειριστεί τα ίδια προβλήματα με τις εξίσου σημαντικές απουσίες των Γκάνεα, Ντιαγέ αλλά κι αυτές των Μπεναλουάν, Λόπεθ. Η αποστολή των κίτρινων αποτελείται από τους Κουέστα, Σιαμπάνη, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Καμαρά Ιτούρμπε, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Ματίγια, Σούντγκρεν, Πάλμα, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Σάκιτς, Λούμορ, Δεληζήση, Μάνο, Μαρμαρίδη, Ασλανίδη.

Για την ΑΕΚ ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είδε τον Αραούχο να εξαντλεί τις όποιες πιθανότητες είχε και να μπαίνει τελικά στην αποστολή, με τον Αργεντινό φορ πάντως να είναι σε θέση να αγωνιστεί το πολύ για ένα 20λεπτο αν κριθεί σκόπιμο. Γνωστές είναι οι απουσίες με τους Βράνιες, Γέβτιτς και Σιμόες να μένουν εκτός. Στην αποστολή της Ένωσης μπήκαν οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Την ίδια ώρα (20:00) στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με τους ερυθρόλευκους να κάνουν τη φιέστα τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΟΚ που αγνοεί τη νίκη εδώ και δέκα ματς σε όλες τις διοργανώσεις, βλέποντας τον Παναθηναϊκό να τον πλησιάζει δύο βαθμούς για τη 2η θέση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε 33 παίκτες στην αποστολή του Ολυμπιακού λόγω φιέστας. Σε αυτήν βρίσκονται οι Α. Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φαντιγκά, Φορτούνης, Ονιεκούρου, Κανέ, Καραργύρης, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Λαλά, Λόπες, Μ. Καμαρά, Μανωλάς, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκες, Τικίνιο, Παπασταθόπουλος, Σουρλής, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Στον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει τις γνωστές απουσίες. Οι Κρέσπο και Μπίσεσβαρ ακολούθησαν μέρος της τελευταίας προπόνησης συνεχίζοντας το πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης που ακολουθούν, ενώ οι Βιεϊρίνια, Αουγκούστο, Λύρατζης, Ζαμπά έκαναν ατομικό. Αποστολή δεν ανακοινώθηκε.

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα

Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα (20:00) με τους ανεβασμένους πράσινους μετά και από το νέο μεγάλο αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό να θέλουν ακόμα μια νίκη για να σφραγίσουν την επιστροφή τους στην Ευρώπη. Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε μια αξιόλογη παρουσία στα play offs, την οποία δεν «χαλάει» φυσικά η ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ, σε ένα ματς που οι Ηπειρώτες είχαν να αντιμετωπίσουν αρκετές απουσίες.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί ξανά να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Βέλεθ και Γκατσίνοβιτς. Ο Ιωαννίδης κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τοιν τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Στην αποστολή βρίσκεται ο Βαγιαννίδης, με τον Φακούντο Σάντσες να απουσιάζει. Η αποστολή των πρασίνων: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Βαγιαννίδης.

Ο Ηρακλής Μεταξάς στον ΠΑΣ Γιάννινα βλέπει τους Κόντε και Ντομίνγκεθ να επιστρέφουν. Ο Γκαρντάφσκι, παρότι αναμενόταν να επιστρέψει και αυτός, δεν είναι τελικά στα ονόματα της αποστολής που ανακοινώθηκε. Επίσης εκτός παραμένουν και οι Πίρσμαν, Μορέιρα και Ποζνάνσκι, ενώ σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ απουσιάζει το όνομα του Μίνα. Στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι Λοντίγκιν, Αθανασίου, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Στάνκο, Σιόντης, Κύρκος, Ρίζος, Λιάσος, Μπρένερ, Σνάιντερ, Λώλης, Περέα, Κόντε.

Βόλος - ΟΦΗ

Νωρίτερα στις 17:00 στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ο Βόλος αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για τα play outs με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για φέτος.

Ο Κώστας Μπράτσος στον Βόλο αναμένεται και σε αυτό το παιχνίδι να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν αρπάξει τις ευκαιρίες στα play outs δείχνοντας το ταλέντο που διαθέτουν. Οι Βολιώτες έχουν ανακοινώσει ελεύθερη είσοδο σε ένα παιχνίδι όπου θα βραβευτεί ο Φεράρι για τις 100 συμμετοχές του με την ομάδα, αλλά και η Γυναικεία ομάδα του Βόλου για τον τίτλο στη Γ' Εθνική και την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία. Αποστολή δεν ανακοινώθηκε.

Στον ΟΦΗ ο Νίκος Νιόπλιας δεν υπολογίζει στους τραυματίες Λάμπρου, Λυμπεράκη και Σελίμοβιτς. Επίσης εκτός έμειναν οι Επασί, Βάτερμαν και Κοροβέσης. Στην αποστολή των Κρητικών συμμετέχουν οι Σωτηρίου, Μανδάς, Σηφάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Διαμαντής, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Ουές, Πασαλίδης, Στάικος, Μεγιάδο, Νέιρα, Μπουζούκης, Τσιλιανίδης, Τοράλ, Φαν Ντάινεν, Καμάου, Ντε Γκούζμαν, Ντουρμισάι, Φελίπε.

Η βαθμολογία

1.Ολυμπιακός 79
2.ΠΑΟΚ 60
3.Παναθηναϊκός 58
4.Αρης 56
5.ΑΕΚ 56
6.ΠΑΣ Γιάννινα 46

Οι ενδεικτικές ισοβαθμίες στη «μάχη» της Ευρώπης

Τριπλή ΑΕΚ, Άρη, ΠΑΟΚ στους 60

3) Αρης
4) ΠΑΟΚ
5) ΑΕΚ

Τριπλή ΑΕΚ, Άρη, Παναθηναϊκού στους 60 ή 58

3) Παναθηναϊκός
4) Αρης
5) ΑΕΚ

Τριπλή ΑΕΚ, Άρη, Παναθηναϊκού στους 59

3) Αρης
4) Παναθηναϊκός
5) ΑΕΚ
*Με νίκη Αρη στο Αρης-ΑΕΚ.

3) Παναθηναϊκός
4) ΑΕΚ
5) Αρης
*Με νίκη ΑΕΚ στο Αρης-ΑΕΚ

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα

Άρης - ΑΕΚ (20:00) NovaSports 2
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (20:00) NovaSports Prime
Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα (20:00) CosmoteSport 1
Βόλος - ΟΦΗ (17:00) CosmoteSport 2

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα