Άρης: Χωρίς Λούκας Σάσα η αποστολή για τον «τελικό» με την ΑΕΚ!

Άρης: Χωρίς Λούκας Σάσα η αποστολή για τον «τελικό» με την ΑΕΚ!

Newsroom
Άρης: Χωρίς Λούκας Σάσα η αποστολή για τον «τελικό» με την ΑΕΚ!

bet365

Ο Λούκας Σάσα κρίθηκε ανέτοιμος και δεν είναι στην αποστολή του Άρη για τον σπουδαίο αγώνα (14/5, 20:00) με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης» προσθέτοντας μια ακόμη σημαντική απώλεια στις ήδη υπάρχουσες.

Για τον Βραζιλιάνο μέσος επικρατούσε η αίσθηση της επιστροφής στην αποστολή (αλλά και στο αρχικό σχήμα) έπειτα από την απουσία (περίπου) δύο εβδομάδων λόγω της θλάσης που τον ταλαιπώρησε. Φαίνεται όμως ότι δεν ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα, γι’ αυτό κρίθηκε ανέτοιμος και κατ’ επέκταση δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «κίτρινων». Κι έτσι ο Χερμάν Μπούργος θα κληθεί να διαχειριστεί τα ίδια προβλήματα με τις εξίσου σημαντικές απουσίες των Γκάνεα, Ντιαγέ αλλά κι αυτές των Μπεναλουάν, Λόπεθ. Εκτός αποστολής είναι και οι Χαΐροβιτς, Ντένις δίχως όμως να αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Κατ’ επέκταση ο Άρης θα παραταχθεί με την ίδια αποστολή η οποία αποτελείται από τους Κουέστα, Σιαμπάνη, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Καμαρά Ιτούρμπε, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Ματίγια, Σούντγκρεν, Πάλμα, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Σάκιτς, Λούμορ, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα