Άρης: Μπήκε ο Λούκας Σάσα, off ο Γκάνεα

Άρης: Μπήκε ο Λούκας Σάσα, off ο Γκάνεα

Newsroom
Άρης: Μπήκε ο Λούκας Σάσα, off ο Γκάνεα

bet365

Ο Λούκας Σάσα τέθηκε στη διάθεση του Χερμάν Μπούργος για τον αγώνα (14/5, 20:00) με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης» σε αντίθεση με τον Κριστιάν Γκάνεα.

Ο Λούκας Σάσα απουσίασε στους δύο τελευταίους αγώνες λόγω μυϊκού προβλήματος. Θα μπορούσε να αγωνιστεί στο παραδοσιακό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αποφασίστηκε ωστόσο να μην ρισκάρει για να είναι έτοιμος στον αγώνα (14/5) με την ΑΕΚ. Σήμερα (12/5) ο Βραζιλιάνος συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης κι έτσι μπήκε στο πλάνο του Χερμάν Μπούργος έχοντας μάλιστα αρκετές πιθανότητες επιστροφής στο αρχικό σχήμα. Αντιθέτως, οι πιθανότητες επιστροφής του Κριστιάν Γκάνεα μειώθηκαν ακόμη περισσότερο καθώς ο Ρουμάνος έκανε θεραπεία δείχνοντας ότι δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα