Παναθηναϊκός: Στα Playoffs μόνος πρώτος και αήττητος για την Ευρώπη

Παναθηναϊκός: Στα Playoffs μόνος πρώτος και αήττητος για την Ευρώπη

Παναθηναϊκός: Στα Playoffs μόνος πρώτος και αήττητος για την Ευρώπη

bet365

«Διπλό» και στο Φάληρο, αήττητος σε όλη την εξτρά διαδικασία του πρωταθλήματος, αποφασισμένος για την Ευρώπη. Η ανεξάρτητη ειδική βαθμολογία των Playoffs, παρουσιάζει το «τριφύλλι» στην κορυφή, τη στιγμή που ο κακός ΠΑΟΚ έχει μονάχα +1 από τον ΠΑΣ!

Ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε το μέγιστο από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης» και τα γκολ των Παλάσιος και Σένκεφελντ ωθούν τους «πράσινους» ακόμα πιο πολύ προς την εξασφάλιση της 3ης θέσης και τη μεγάλη επαναφορά στις διοργανώσεις της UEFA.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει καταφέρει να παραμείνει αήττητη στην εξτρά διαδικασία του φετινού πρωταθλήματος. Έχει πάρει την ισοπαλία με... μισή ομάδα λόγω της ίωσης, τότε, απέναντι στον Άρη στη Θεσσαλονίκη πριν από λίγο καιρό, έχει πάρει όλα τα μεγάλα ματς στη Λεωφόρο πλην της αναμέτρησης με την ΑΕΚ και... κάνει κουμάντο για το 3ο σκαλί.

Αν υπολογίσει κανείς μονάχα την ειδική βαθμολογία των Playoffs, δίχως τις διαφορές που είχαν διαμορφωθεί από την κατάταξη του πίνακα σε ολόκληρο το πρωτάθλημα, τότε ο Παναθηναϊκός είναι πρωτοπόρος, με δεύτερο τον δεδομένο Πρωταθλητή, Ολυμπιακό και προτελευταίο τον ΠΑΟΚ!

Ο «δικέφαλος του βορρά» συνεχίζει ν' αγνοεί τη νίκη από τις 20/3 και το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Αθήνα, με τους «πράσινους» αυτή τη στιγμή ν' αποτελούν απειλή για το σύνολο του Λουτσέσκου ακόμα και για τη 2η θέση!

Αξίζει να σημειωθεί πως στο κομμάτι των τερμάτων το «τριφύλλι» πετυχαίνει τόσα γκολ όσα... χρειάζεται για να παίρνει τ' αποτελέσματα. Δεν έχει την καλύτερη επιθετική συγκομιδή (7 υπέρ, έναντι των 11 του Ολυμπιακού και 10 της ΑΕΚ).

Όμως, αυτή η ομάδα έχει ατσαλωθεί με την άμυνα που διασπάται είτε πολύ πολύ δύσκολη, είτε με τύχη και μια μικρή ολιγωρία, όπως συνέβη στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Πιο αναλυτικά:

ΟμάδεςΑγώνεςΒαθμοίΝίκεςΉττεςΙσοπαλίες
1.Παναθηναϊκός816404
2.Ολυμπιακός814422
3.Άρης811332
4.ΑΕΚ810224
5.ΠΑΟΚ87251
6.ΠΑΣ Γιάννινα86143

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα